Γαλατσόπουλος: «Έχουμε πρωτάθλημα, η εκτίμηση μας είναι ότι θα παίξει ο Ολυμπιακός»
Αισιόδοξος οτι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά και πως ο Ολυμπιακός θα παραμείνει, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.
Ικανοποιημένος από την έκβαση της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ, παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μετά το τέλος της συνάντησης με τις ομάδες. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής, εξέφρασε την πίστη του ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά, αλλά και το ότι η ομάδα του Ολυμπιακού θα παίξει.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος:
«Νομίζω ότι πριν από την σύσκεψη και την συνεδρίαση των ιδιοκτητών από πολλούς οι προσδοκίες ήταν πολύ χαμηλές. Αυτό διαψεύστηκε και πλέον έγινε μία πραγματική συζήτηση επί τρεις ώρες. Τοποθετήθηκαν όλες οι ομάδες με τις θέσεις τους και συμφωνήθηκαν δύο πράγματα.
Πρώτον, έχουμε πρωτάθλημα και δεύτερον συμφωνήσαμε με την λήξη του πρωταθλήματος να συζητήσουμε όλες τις προτάσεις ώστε να ακούσουμε λύσεις για το καλό του αθλήματος.
Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα παίξει ο Ολυμπιακός. Δεν έχω δέσμευση αλλά αυτά που συζητήθηκαν μέσα και για αυτό είπα ότι έχουμε πρωτάθλημα. Θα τα δούμε και θα τα λύσουμε τις επόμενες ώρες. Το τί είπα εγώ είναι μέσα στοι διοικητικό συμβούλιο».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.