Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι FT στηλιτεύουν την κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη

Οι FT στηλιτεύουν την κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη

Η αρνητική διαφήμιση της χώρας μας σε ολόκληρο τον κόσμο, ευγενική χορηγία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό

Η αρνητική διαφήμιση της χώρας μας σε ολόκληρο τον κόσμο, ευγενική χορηγία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Αντί τα διεθνή ΜΜΕ να φιλοξενούν δημοσιεύματα για τον τουρισμό, που έχει αρχίσει σιγά – σιγά να «ανθίζει» ενόψει της τουριστικής περιόδου, αυτά καταπιάνονται με τον ανεκδιήγητο Πολάκη και την ομπρέλα που παρέχει η κυβέρνηση Τσίπρα στις αθλιότητές του.

Έτσι λοιπόν, μετά το Politico, και οι Financial Times δημοσιεύουν ρεπορτάζ με αφορμή την πρόταση μομφής που αναμένεται να καταθέσει μέσα στη μέρα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το δημοσίευμα σημειώνει πως ο κ. Τσίπρας είναι στενός φίλος του κ. Πολάκη, και ότι ο πρωθυπουργός επιχείρησε να υποβαθμίσει τη σημασία της ανάρτησής του κατά του κ. Κυμπουρόπουλου.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται μεταξύ άλλων η κοινή παρουσία, επί μια εβδομάδα των κ. Τσίπρα και Πολάκη στην Κρήτη, οι αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω από τη ΝΔ στις δημοσκοπήσεις «από 6 ως 10 μονάδες, μια διαφορά που δεν έχει αλλάξει για πάνω από 1 χρόνο σύμφωνα με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων».

Ωστόσο σημειώνεται ότι ο κ. Πολάκης έχει απήχηση σε παλιούς αριστερούς λόγω της απαξίωσής του προς την πολιτική ορθότητα.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Μητσοτάκης στηρίζει τον κ. Κυμπουρόπουλο και σημειώνει ότι αυτό που ανήρτησε ο κ. Πολάκης «αποτελεί προσβολή τόσο για τη δημοκρατία όσο και για τον υποψήφιό μας, μια ξεχωριστή προσωπικότητα που κατάφερε, ενάντια σε κάθε εμπόδιο, να μετατρέψει ένα πρόβλημα σε θετικό παράδειγμα για όλους».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024