
Γεννάει η Μέγκαν Μάρκλ
Πηγές από το Παλάτι επιβεβαίωσαν ότι είναι σε εξέλιξη ο τοκετός ενώ το μωρό είναι έβδομο στην σειρά διαδοχής.
Πηγές από το παλάτι επιβεβαιώνουν ότι ο τοκετός βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ η δούκισσα του Σάσεξ και ο πρίγκιπας Χάρι προετοιμάζονται να υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί.
Ο βασιλικός ανταποκριτής, Rhiannon Mills, δήλωσε: «Ήταν σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες που ξεκίνησε ο τοκετός της Μέγκαν ενώ ο Χάρι ήταν στο πλάι της.».
Οι λεπτομέρειες της γέννας κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό από την βασιλική οικογένεια ενώ δεν είναι γνωστό αν η Μέγκαν βρίσκεται στο νοσοκομείο ή το σπίτι.
Συγκεκριμένα το βασιλικό ζεύγος ανέφερε: « Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι πολύ ευγνώμονες για την αγάπη που έλαβαν από ανθρώπους σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο καθώς ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το μωρό τους. Βέβαια αποφάσισαν να κρατήσουν τα σχέδια γύρω από την άφιξη του μωρού ιδιωτικά.»
Σύμφωνα με την προαναφερθείσα δήλωση αντιλαμβάνεται κανείς ότι πιθανότατα δεν θα δούμε την παραδοσιακή φωτογραφία έξω από το νοσοκομείο ενώ πιθανότερη είναι η αναμονή ορισμένων ημερών πριν δούμε το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.
- Νίστρουπ: «Ευχαριστημένος από την εικόνα, οι στατικές φάσεις είναι πολύ σημαντικές»
- Ξέσπασμα Παύλου Ασλανίδη κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου για τις καθυστερήσεις στη δίκη των Τεμπών
- LIVE: Βέλγιο – Σενεγάλη
- Δημοσκόπηση: «Κερδίζουν» οι δεύτερες εκλογές σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας – Tι «ψηφίζουν» όσοι σηκωθούν από τον καναπέ
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνόδευσε τον βασιλιά Κάρολο & την βασίλισσα Καμίλα την ημέρα γενεθλίων της Νταϊάνα
- Βενεζουέλα – σεισμός: Σχεδόν 2.300 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό

