
Πιτσιρικάς ξεσπά σε κλάματα για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ (pic)
Ένας μικρός φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα ξέσπασε σε κλάματα όταν πήρε τη φανέλα του Ευριπίδη Γιάκου για τον υποβιβασμό της ομάδας των Ιωαννίνων.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε (0-2) από τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της Super League και υποβιβάστηκε στη δεύτερη εθνική κατηγορία μετά από οκτώ σεζόν παρουσίας στα σαλόνια της Superleague. Στους Ζωσιμάδες το βράδυ της Κυριακής δεν γίναμε θεατές μόνο άσχημων γεγονότων.
Τα αγνά δάκρυα ενός μικρού φιλάθλου της ομάδας των Ιωαννίνων, ο οποίος λύγισε για τον υποβιβασμό της ομάδας του αποτελεί αναμφίβολα την πιο δυνατή στιγμή της τελευταίας στροφής του ελληνικού πρωταθλήματος.
Να αναφέρουμε ότι ο Ευριπίδης Γιάκος έσπευσε κοντά του και του χάρισε τη φανέλα του.
- Κρήτη: Πανζουρλισμός στο Γραφείο Διαβατηρίων στο Ηράκλειο – Τρέχουν να προλάβουν την έκδοση με παλιά ταυτότητα
- Φωτιά στα Οινόφυτα – Επιχειρούν 4 εναέρια μέσα
- Λέτε να δούμε τον Τράβις Σκοτ στα Όσκαρ;
- Παραχώρηση ακινήτων στο Δήμο Ιεράπετρας
- Οι νέοι αντιπρόεδροι σε Άρειο Πάγο και ΣτΕ
- «Τρελή εξοπλιστική κούρσα στη Μέση Ανατολή»: Η πυρηνική συμφωνία ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας εγείρει φόβους στο Ισραήλ




