Σε μια αποτίμηση των πεπραγμένων του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την εισαγωγική του ομιλία στο πλαίσιο συνέντευξης του οικονομικού επιτελείου για την ρύθμιση των  120 δόσεων.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κ. Τσακαλώτος προχώρησε στην προαναγγελία ενός συνολικού πακέτου παροχών το οποίο θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τις επόμενες μέρες χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για το εν λόγω πακέτο παροχών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάθε πράγμα στην ώρα του.

Την ίδια στιγμή, απηύθυνε κάλεσμα στη Νέα Δημοκρατία να μην προχωρήσει στην πρόταση μομφής αύριο και να προτιμήσει να διεξαχθεί πρώτα η συζήτηση για το νομοσχέδιο των 120 δόσεων αλλά και για τις παροχές ούτως ώστε εν συνεχεία να γίνει μία «κανονική αντιπαράθεση».

«Δεν ξέρω αν ο κύριος Μητσοτάκης θα συνεχίσει με το ζήτημα της μορφής αλλά, αν το κάνει, θα είναι πολύ μεγάλο λάθος γιατί ο ελληνικός λαός θέλει να ακούσει για τα θετικά μέτρα και αντ’ αυτού θα έχουμε μία αντιπαράθεση εφ’ όλης της ύλης», είπε.

Πηγή: opentv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο