Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Παλαιστίνη έριξε 100 ρουκέτες κατά του Ισραήλ

Η Παλαιστίνη έριξε 100 ρουκέτες κατά του Ισραήλ

Το Ισραήλ απάντησε με επιδρομές, κατά τις οποίες έχασε τη ζωή του ένας Παλαιστίνιος.

Σχεδόν 100 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν σήμερα το πρωί από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του Ισραήλ, προκαλώντας την αντίδραση της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας και του πυροβολικού που στοχοθέτησαν θέσεις της Χαμάς στον παλαιστινιακό θύλακα.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι περίπου 90 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Γάζα, κάποιες από τις οποίες έφτασαν βαθιά στο νότιο Ισραήλ, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν θύματα. Εξάλλου πολλές από τις ρουκέτες αναχαιτίστηκαν από το ισραηλινό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας.

Αξιωματούχοι στη Γάζα επεσήμαναν ότι τρεις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από τις ισραηλινές επιδρομές που έπληξαν τουλάχιστον τρεις περιοχές του παλαιστινιακού θύλακα.

Η κλιμάκωση της έντασης, η πιο σημαντική εδώ και εβδομάδες, ακολούθησε τις ιδιαίτερα βίαιες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή κατά μήκος του τείχους που χωρίζει το Ισραήλ από τη Γάζα.

Στη διάρκεια των διαδηλώσεων αυτών σκοτώθηκαν τέσσερις Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους και δύο μέλη της Χαμάς, σε επιδρομή του ισραηλινού στρατού η οποία πραγματοποιήθηκε σε αντίποινα για τον τραυματισμό δύο Ισραηλινών στρατιωτών.

Ένας νεκρός Παλαιστίνιος από ισραηλινά αντίποινα

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σήμερα από ισραηλινό πλήγμα στη Λωρίδα της Γάζας, σε αντίποινα για έναν καταιγισμό ρουκετών που εκτοξεύθηκαν το πρωί εναντίον του Ισραήλ, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στη Γάζα.

Ο Ιμάντ Νάσερ, 22 ετών, σκοτώθηκε στη διάρκεια ενός πλήγματος στο βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024