Τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού στη Σάκκαρη (pic)
Οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν συγχαρητήρια στην Μαρία Σάκκαρη για την κατάκτηση του τίτλου στο Ραμπάτ.
Η Μαρία Σάκκαρη είναι η νέα βασίλισσα του Ραμπάτ! Η 23χρονη τενίστρια κέρδισε με ανατροπή στον τελικό την Γιοχάνα Κόντα με 2-1 σετ και κατέκτησε πανάξια τον πρώτο WTA τίτλο στην καριέρα της, κάνοντας περήφανους όλους τους Ελληνες.
Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα που ανάρτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media, μετά το τέλος της αναμέτρησης, με το οποίο έδωσε συγχαρητήρια την Σάκκαρη για την σπουδαία της επιτυχία. Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι ανέβασαν μια φωτογραφία της Μαρίας, την ώρα που φιλάει το βαρύτιμο τρόπαιο και τη συνόδευσαν με το παρακάτω μήνυμα.
«Συγχαρητήρια Μαρία, μας έκανες υπερήφανους!», ανέφεραν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους οι Πειραιώτες. Η Ελληνίδα τενίστρια άλλωστε είναι γνωστή για τα «ερυθρόλευκα» της αισθήματα, ενώ μάλιστα έχει βρεθεί πάρα πολλές φορές σε Καραϊσκάκη και ΣΕΦ.
Δείτε την ανάρτηση:
- Συστήματα πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
- Τα 9 ματς του Champions League ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό: Τι αποτελέσματα θέλουν απόψε οι Ερυθρόλευκοι (pics)
- To ChatGPT θα μαντεύει την ηλικία των χρηστών πριν δώσει πρόσβαση στη «λειτουργία ενηλίκων»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα όριά τους οι παραγωγοί – Ζητούν να ανοίξει άμεσα η πλατφόρμα για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις
- Μουσικό Γκαλά «Ελπίδα και Αγάπη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
- Γιάννης Κοντός: Περί της ευθύνης του ποιητή

