Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: «Έχουμε το μομέντουμ και εγώ αυτοπεποίθηση»

Αντετοκούνμπο: «Έχουμε το μομέντουμ και εγώ αυτοπεποίθηση»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το διπλό των Μπακς στη Βοστόνη και τη συνέχεια της σειράς, τονίζοντας πως τα ελάφια έχουν το μομέντουμ και ο ίδιος αυτοπεποίθηση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός στο Game 3 της σειράς με τους Σέλτικς και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη μέσα στη Βοστόνη με 123-116, ανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Greek Freak τόνισε στο ESPN αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ότι οι Μπακς έχουν το μομέντουμ πλέον στη σειρά, αναφέρθηκε στους Κέλτες, λέγοντας πως περιμένει αντίδραση, ενώ μίλησε και για τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης δήλωσε πως έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κάτι που θέλουν και οι ίδιοι οι συμπαίκτες του αλλά και η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Greek Freak:
«Έχω αυτοπεποίθηση, πιστεύω στον αυτό μου και αυτό θέλουν και οι συμπαίκτες μου από μένα. Προσπαθώ να είμαι επιθετικός και να παίρνω τις σωστές αποφάσεις. Μπορεί να έχεις ένα κακό παιχνίδι κάποιες φορές και να απογοητεύσεις την ομάδα σου, αλλά πρέπει να ανασυγκροτηθείς γιατί οι συμπαίκτες σου σε χρειάζονται κι εγώ θέλω να είμαι εκεί για εκείνους.

Πλέον έχουμε το μομέντουμ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και κυρίως να παίζουμε καλή άμυνα. Ξέρουμε πως οι Σέλτικς θα παίξουν πιο δυνατά στο επόμενο παιχνίδι, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό και να είμαστε εμείς αυτοί που θα χτυπήσουμε πρώτοι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024