Φιλίποφ: «Μας πίεσαν και κάναμε εύκολα λάθη»
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν στο σερβίς και οδήγησαν τους παίκτες του σε εύκολα λάθη.
Στα πολλά και εύκολα λάθη που έκαναν οι παίκτες του απέδωσε την ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Volleyleague ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιούρι Φιλίποφ.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής, οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν στο σερβίς και οδήγησαν τους παίκτες του σε εύκολα λάθη. «Ήμασταν κοντά στο σκορ, αλλά χάσαμε από τα λάθη μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς του Δικεφάλου.
Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη στο επόμενο παιχνίδι και να πάρει τη νίκη, προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Μας πίεσαν από το σερβίς και κάναμε εύκολα λάθη, πιστεύω ότι εκεί οφείλεται η ήττα μας. Ήμασταν κοντά στο σκορ αλλά χάσαμε από τα λάθη μας.
Όταν είναι ισοδύναμες οι ομάδες τότε είναι δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε μπροστά ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει να βρούμε τι φταίει ώστε να είμαστε καλύτεροι και να κερδίσουμε».
- Στέγη: Το όνειρο της ιδιοκατοίκησης στην Ευρώπη ξεθωριάζει – Ένας στους δύο αμφιβάλλει ότι θα πάρει σπίτι
- Τρίμηνη αφαίρεση διπλώματος και φυλάκιση 20 μηνών στην τραγουδίστρια που παρέσυρε οχήματα στο Κολωνάκι
- Με Μόρις και Χολ στον ημιτελικό με το Μαρούσι ο Ολυμπιακός
- «Ελ. Βενιζέλος»: Νέα βλάβη σε ραντάρ – Τι λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ έπαιζε τα ρέστα της για τη Χατζηδάκη, λόγω των αποκαλύψεων για τον γαλάζιο Χιλετζάκη
- Βουλή: Αρση ασυλίας Πολάκη εν μέσω καταγγελιών για κυβερνητική αυθαιρεσία



