Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ: Τα ντοκουμέντα επιβεβαιώνουν ότι ο Τσίπρας απέκρυψε τους νεκρούς στο Μάτι

ΚΙΝΑΛ: Τα ντοκουμέντα επιβεβαιώνουν ότι ο Τσίπρας απέκρυψε τους νεκρούς στο Μάτι

Για «συνειδητή προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης των πολιτών» από πλευράς πρωθυπουργού και κυβέρνησης στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα μετά την τραγωδία στο Μάτι, κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής.

Στα νέα ντοκουμέντα που αποκαλύφθηκαν για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο Μάτι την τραγική ημέρα όπου η φωτιά στοίχισε τη ζωή 101 ανθρώπων εστιάζει το Κίνημα Αλλαγής, σημειώνοντας ότι υπήρξε «συνειδητή προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης των πολιτών» από την πλευρά της κυβέρνησης.

«Τα ντοκουμέντα που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά ότι ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του γνώριζαν για τους νεκρούς στο Μάτι και το απέκρυψαν όταν έκαναν την περιβόητη συνέντευξη τους», αναφέρει η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.

«Δεν πρόκειται μόνο για επίδειξη κυνισμού και αναλγησίας, αλλά για συνειδητή προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης των πολιτών» συμπληρώνει η Χαριλάου Τρικούπη στην ανακοίνωσή της.

«Οι πολιτικές ευθύνες του πρωθυπουργού είναι δεδομένες. Οφείλει να τις αναλάβει! Σε κάθε περίπτωση θα τις αποδώσουν οι πολίτες. Δεν ξεχνούν», καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής.

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024