Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύπριος serial killer : Σε νέα φρικιαστικά ευρήματα οδηγούν οι έρευνες

Κύπριος serial killer : Σε νέα φρικιαστικά ευρήματα οδηγούν οι έρευνες

Συνεχίζονται για 20η ημέρα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για τον εντοπισμό των εναπομείναντων θυμάτων του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά

Συνεχίζονται για 20η ημέρα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για τον εντοπισμό των εναπομείναντων θυμάτων του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά.

Χθες Πέμπτη ανασύρθηκε από τη λίμνη μια τσιμεντένια πλάκα (τσιμεντομπλόκ) με τη συνδρομή γερανού ιδιωτικής εταιρείας, που κατέφθασε στο Μιτσερό από τη Λάρνακα.

Σήμερα οι έρευνες αναμένεται σήμερα να επικεντρωθούν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η πλάκα, όπου εκφράζονται φόβοι ότι βρίσκονται και άλλα θύματα του ίλαρχου, καθώς φέρεται να τοποθετούσε σε τσιμεντομπλόκ τις βαλίτσες με τις οποίες καταπόντιζε τα θύματά του στην Κόκκινη Λίμνη.

Σύμφωνα με το Sigmalive, το τσιμεντομπλόκ που εντοπίστηκε συνδέεται με την βαλίτσα στην οποία ο ίλαρχος τοποθέτησε τη σορό της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola.

Να σημειωθεί πως δεν έχει εντοπιστεί ακόμα η τρίτη βαλίτσα στην οποία εικάζεται ότι βρίσκεται η σορός της 8χρονης Έλενα Ναταλία. Δημιουργεί δε ερωτήματα το γεγονός ότι ούτε η σορός της 6χρονης Σιέρα έχει εντοπιστεί στη λίμνη στον Ξυλιάτο, παρά τις έρευνες των Αρχών.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, σήμερα φτάνει στην Κύπρο το υπερσύγχρονο σύστημα Sonar το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από αύριο για έρευνες τόσο στη λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, όσο και στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024