Μία νέα διαδικτυακή κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Βίκυ Φλέσσα και την Έλενα Ακρίτα.

Αφορμή αποτέλεσε η ατάκα της υποψήφιας ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία επισκεπτόμενη την Πρέβεζα και συνομιλώντας με τοπικά μέσα ενημέρωσης αναρωτήθηκε γιατί ο Καρυωτάκης αυτοκτόνησε σε μία τόσο όμορφη πόλη.

Δείτε το βίντεο, μετά το 0:20:

Η απορία αυτή προκάλεσε σάλο στα social media, καθώς και την άκρως ειρωνική ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα.

Η Βίκυ Φλέσσα απάντησε σε αυτή την ανάρτηση της γνωστής δημοσιογράφου και σεναριογράφου με εξίσου δηκτικό τρόπο. Συγκεκριμένα, έγραψε σε Facebook και Twitter: «Καθώς έχουν σβήσει τα φώτα για τη «Βέρα στο δεξί» και τον «πιο αδύναμο κρίκο», η κυρία Έλενα Ακρίτα εξαντλείται σε σχόλια με σκοπό να θαυμάσει τον εαυτό της. Προσπερνάμε!».

Στην αντιπαράθεση ενεπλάκη και ο σύζυγος της Έλενας Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος άφησε τις αιχμές του για την πορεία της Βίκυ Φλέσσα ως παρουσιάστρια στην ΕΡΤ.

Η Έλενα Ακρίτα μοιράστηκε την παραπάνω δημοσίευση του συζύγου της, χαρακτηρίζοντας τον περιπαικτικά «αντικειμενικό». Παράλληλα, αναρωτήθηκε με νόημα για τη Βίκυ Φλέσσα: «Καλά όλη η Ελλάδα την τρολάρει εγώ την πείραξα;».

Λίγη ώρα αργότερα, η δημοσιογράφος επανήλθε με νέα ανάρτηση της με το hashtag #είμαστεόλεςπρεβεζες. «Μα τι όμορφη πόλη το Παρίσι ξέρουμε γιατί ήταν λυπημένος ο φιλόσοφος Νίκος Πουλαντζάς κι αυτοκτόνησε εκεί;», έγραψε.