Κόντρα Φλέσσα – Ακρίτα για τον «λυπημένο Καρυωτάκη»
Διαδικτυακή κόντρα με αλλεπάλληλες αναρτήσεις έχει ξεσπάσει μεταξύ της Βίκυ Φλέσσα και της Έλενας Ακρίτα με αφορμή δήλωση της πρώτης για την Πρέβεσα και τον Καρυωτάκη.
Μία νέα διαδικτυακή κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Βίκυ Φλέσσα και την Έλενα Ακρίτα.
Αφορμή αποτέλεσε η ατάκα της υποψήφιας ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία επισκεπτόμενη την Πρέβεζα και συνομιλώντας με τοπικά μέσα ενημέρωσης αναρωτήθηκε γιατί ο Καρυωτάκης αυτοκτόνησε σε μία τόσο όμορφη πόλη.
Δείτε το βίντεο, μετά το 0:20:
Η απορία αυτή προκάλεσε σάλο στα social media, καθώς και την άκρως ειρωνική ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα.
Η Βίκυ Φλέσσα απάντησε σε αυτή την ανάρτηση της γνωστής δημοσιογράφου και σεναριογράφου με εξίσου δηκτικό τρόπο. Συγκεκριμένα, έγραψε σε Facebook και Twitter: «Καθώς έχουν σβήσει τα φώτα για τη «Βέρα στο δεξί» και τον «πιο αδύναμο κρίκο», η κυρία Έλενα Ακρίτα εξαντλείται σε σχόλια με σκοπό να θαυμάσει τον εαυτό της. Προσπερνάμε!».
Στην αντιπαράθεση ενεπλάκη και ο σύζυγος της Έλενας Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος άφησε τις αιχμές του για την πορεία της Βίκυ Φλέσσα ως παρουσιάστρια στην ΕΡΤ.
Η Έλενα Ακρίτα μοιράστηκε την παραπάνω δημοσίευση του συζύγου της, χαρακτηρίζοντας τον περιπαικτικά «αντικειμενικό». Παράλληλα, αναρωτήθηκε με νόημα για τη Βίκυ Φλέσσα: «Καλά όλη η Ελλάδα την τρολάρει εγώ την πείραξα;».
Λίγη ώρα αργότερα, η δημοσιογράφος επανήλθε με νέα ανάρτηση της με το hashtag #είμαστεόλεςπρεβεζες. «Μα τι όμορφη πόλη το Παρίσι ξέρουμε γιατί ήταν λυπημένος ο φιλόσοφος Νίκος Πουλαντζάς κι αυτοκτόνησε εκεί;», έγραψε.
- Καταφύγιο κάτω από την αίθουσα χορού στον Λευκό Οίκο ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Ενδυνάμωση: Είναι πιο εύκολη από όσο νομίζετε
- Προ των πυλών η κακοκαιρία: Έρχεται 48ωρο με καταιγίδες και έντονα φαινόμενα
- ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό το κτίριο ποιος (δεν) θα το πάρει;
- Μόδα και Έπσταϊν: Στο στόχαστρο τα πρακτορεία
- Γιατί κάποιες φορές ρίχνουμε τα στάνταρ μας στις σχέσεις;
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ επιστρέφει με νέο σόλο, νοσταλγικό άλμπουμ
- Υποκλοπές: Εννέα πρόσωπα στέλνει στο εδώλιο η πρώτη απόφαση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442