Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Θέλει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για Καμαρά

Ολυμπιακός: Θέλει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για Καμαρά

Μεταξύ 20 και 25 εκατ. ευρώ κοστολογεί ο Ολυμπιακός τον Μαντί Καμαρά και δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενους για μικρότερο ποσό.

Ο Μαντί Καμαρά είναι ίσως η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς για τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» έσπευσαν να τον επιβραβεύσουν πρόσφατα με νέο βελτιωμένο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο λιμάνι μέχρι το 2023.

Ο μέσος από την Γουινέα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού που φέρονται έτοιμες να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσουν. Μια από αυτές και η Γουότφορντ που παρουσιάζεται να κατέθεσε πρόταση ύψους 11 εκατ. ευρώ για τον 22χρονο χαφ ωστόσο όπως τονίζει σε σημερινό του δημοσίευμα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες αξιώνουν 20 με 25 εκατ. ευρώ για τον παίκτη αλλιώς δεν θα μπουν καν στη διαδικασία να το συζητήσουν.

Κι αν τώρα κοστολογείται έτσι ο Καμαρά, στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι αν παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός παίξει στους ομίλους του Champions League, θα καταφέρουν να εκτοξεύσουν την τιμή του σε ακόμη μεγαλύτερα ποσά.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024