Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για τον «βασιλιά» Μέσι (3-0)

Αποθέωση για τον «βασιλιά» Μέσι (3-0)

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε άλμα πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς νίκησε με 3-0 την Λίβερπουλ. Ο Μέσι ήταν ξανά φανταστικός πετυχαίνοντας δύο γκολ για τους Καταλανούς

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Λιονέλ Μέσι έκανε άλμα πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε στον πρώτο ημιτελικό της Λίβερπουλ με 3-0.

Ο Μέσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς πέτυχε δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και είναι αυτός που οδήγησε τους Καταλανούς σε μια τεράστια νίκη. Ο Αργεντίνος έδωσε μια μοναδική παράσταση απέναντι στην Λίβερπουλ και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των μπλαουγκράνα στο κατάμεστο Καμπ Νου.

Η Μπαρτσελόνα είχε καλό ξεκίνημα στο ματς και προσπάθησε να αιφνιδιάσει την Λίβερπουλ. Πίεσε στο πρώτο πεντάλεπτο και είχε μια καλή στιγμή, ωστόσο οι «κόκκινοι» κατάφεραν να βρουν τα… πατήματα τους. Η Λίβερπουλ πίεσε πολύ ψηλά στην περιοχή της Μπάρτσα, για να μην επιστρέψει την γρήγορη μεταφορά μπάλας και η τακτική των Άγγλων απέδωσε «καρπούς». Ωστόσο οι Καταλανοί βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν χάρη στην εντυπωσιακή συνεργασία Άλμπα – Σουάρες στο 26’.

Ο πρώτος έκανε την μπαλιά – ξυράφι και ο Ουρουγουανός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «κόκκινων». Ο Σουάρες πέτυχε ένα πολύ δύσκολο γκολ κόντρα στην παλιά του ομάδα και μάλιστα το πανηγύρισε έντονα.

Μεγάλη ευκαιρία πάντως για να σκοράρει είχε και η Λίβερπουλ με τον Μανέ, αλλά το σουτ που έκανε ο επιθετικός της Λίβερπουλ από πολύ καλή θέση, έστειλε την μπάλα άουτ.

Αποθέωση για τον Μέσι και 3-0

Η Λίβερπουλ βελτίωσε αισθητά την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Οι κόκκινοι είχαν μάλιστα κάποιες καλές στιγμές αλλά ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, Τερ Στέγκεν ήταν σ’ ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε.

Τελικά ο Λιονέλ Μέσι πήρε τα πάντα πάνω του και οδήγησε, μέσα σε αποθέωση, την ομάδα του σε μια τεράστια νίκη με 3-0. Και τι δεν έκανε στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπάρτσα.

Αρχικά διπλασίασε τα τέρματα των μπλαουγκράνα στο 75’ και στο 82’ ο Αργεντίνος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0. Με τη νίκη της αυτή η Μπαρτσελόνα είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μέσι έδωσε ένα ακόμα σόου και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι φώναζαν συνεχώς το όνομα του λατινοαμερικάνου σούπερ σταρ.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 85’ για να μειώσει αλλά ο Ράκιτιτς αρχικά έδιωξε πάνω στην γραμμή στο πλασέ του Φιρμίνο κι εν συνεχεία ο Σαλάχ σούταρε στο δοκάρι της Μπαρτσελόνα.

Βέβαια στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Μπάρτσα είχε κι αυτή τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει και τέταρτο γκολ, με αποκορύφωμα την φάση του Ντεμπελέ στο 96’.

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024