Γεωργούλης: Θα ήθελα κυβέρνηση Μητσοτάκη- Τσίπρα… σε θίασο
«Σε έναν δικό μου θίασο θα ήθελα σίγουρα και τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη, διότι στο θέατρο στην δραματουργία χρειάζεσαι εντάσεις και αμφίρροπες δυνάμεις», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης.
«Πιστεύω ότι το ευρωκοινοβούλιο μου πάει περισσότερο», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης, απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το γιατί κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και όχι στις εθνικές εκλογές.
Όσον αφορά την επιλογή του να είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γεωργούλης σημείωσε ότι «τον κέρδισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, με τον οποίο συζητήσαμε το cash rebate: μια νομοθεσία που επιστρέφει μέρος των εξόδων από οπτικοακουστικές παραγωγές».
Ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε ότι θα ήθελε μία κυβέρνηση Μητσοτάκη- Τσίπρα, αλλά σε θίασο: «Σε έναν δικό μου θίασο θα ήθελα σίγουρα και τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη, διότι στο θέατρο στην δραματουργία χρειάζεσαι εντάσεις και αμφίρροπες δυνάμεις. Μόνο μέσα από τις συγκρούσεις στην δραματουργία δημιουργείς καινούριους δρόμους. Οπότε θα τους έβαζα να φτιάξουν μια κυβέρνηση μαζί».
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να προκύψει διαφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Γεωργούλης είπε ότι «δεν μπορείς να συμφωνείς ή να διαφωνείς σε όλα με κάποιον. Η προσέγγισή μου σε όλη αυτή την ιστορία είναι καθαρά πάνω στον πολιτισμό, γιατί αν μπω σε άλλες διαδικασίες θα αρχίσω να ακυρώνω αυτό που έχω από την αρχή ως στόχο».
«Αν χρειαστεί να διαφωνήσω με κάτι που είναι κόντρα με τα πιστεύω μου, τότε θα ακολουθήσω τα πιστεύω μου και σε αυτό είμαι ξεκάθαρος», πρόσθεσε ο κ. Γεωργούλης.
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Μοχάμεντ Τάρεκ (pic)
- Τροχαίο με μοτοσικλέτα στον Περιφεριακό Θεσσαλονίκης: Τραυματίστηκε σοβαρά ανήλικη συνεπιβάτης
- Πρώτη επιτυχής δοκιμή επαναχρησιμοποιούμενου πυραύλου από την Κίνα
- Δήμαρχος Κηφισιάς: Ο Βόρειος Τομέας δεν μπορεί να παραμένει εγκλωβισμένος ανάμεσα στη Λ. Κηφισίας και τον Κηφισό»
- Λεύκη: Από το στίγμα στις σύγχρονες θεραπευτικές δυνατότητες
- H τέλεια ληστεία των 11 λεπτών – Κοσμήματα αξίας 4,5 εκατ. δια χειρός Ρενέ Λαλίκ
- Marfin: Ανώνυμη καταγγελία στο ελληνικό FBI η αφορμή για την ανάσυρση της δικογραφίας
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μπόνγκα (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442