Με αφίσες έχει… πνίξει την Αθήνα ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή τη νέα του εκδήλωση.

Η αφισοκόλληση που συνοδεύει κάθε δραστηριότητα του υποψηφίου Δημάρχου Νάσου Ηλιόπουλου έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις από τους κατοίκους της Αθήνας που την σχολιάζουν αρνητικά στα κοινωνικά δίκτυα. Πόσο μάλλον που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με την πρακτική των άλλων υποψηφίων που υπακούοντας στο νόμο που απαγορεύει την αφισοκόλληση επιλέγουν άλλες μεθόδους προβολής της προεκλογικής τους δραστηριότητας.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι όπως σημειώνουν τα parapolitika.gr μετά από πιέσεις της Κουμουνδούρου προς τους Οικολόγους Πράσινους, ο υποψήφιος Δήμαρχος και πρώην υπουργός Γιάννης Τσιρώνης απέσυρε την δική του υποψηφιότητα και συντάσσεται με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο. Γεγονός που σημαίνει ότι η οικολογική υποψηφιότητα, υποτίθεται ότι είναι αυτή του Νάσου Ηλιόπουλου πλέον.

Η συστηματική αφισοκόλληση στην οποία επιδίδεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων Πράσινων ενδεχομένως να μην είναι άσχετος με το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να μην περνά καν στον δεύτερο γύρο και λόγω της αγωνίας αυτής να προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του με κάθε μέσο και κάθε τρόπο. Αλλά σε βάρος της Αθήνας…

Γράψτε το σχόλιο σας