Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα μέσω του ομίλου Συγγελίδη

Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα μέσω του ομίλου Συγγελίδη

Η Mazda επανέρχεται στην ελληνική αγορά με την προοπτική να ξεκινήσει τις πωλήσεις από το καλοκαίρι με εταίρο τον Όμιλο Συγγελίδη ο οποίος έχει επίσης στο δυναμικό του τις Peugeot, Citroen, Opel και DS.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η Mazda, μετά από απουσία περίπου πέντε ετών, επιστρέφει στην ελληνική αγορά μέσω του ομίλου Συγγελίδη, με την προοπτική να ξεκινήσει εκ νέου τις πωλήσεις καινούριων μοντέλων στην εγχώρια αγορά μέσα στην χρονιά.

Έτσι λοιπόν, με εφαλτήριο με τα εγκαίνια ενός καταστήματος-ναυαρχίδας στα νότια προάστια της Αθήνας που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές καλοκαίρι, οι Έλληνες οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των τελευταίας σειράς μοντέλων της Mazda, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουργιου Mazda3, του Mazda MX-5, του κορυφαίου σε πωλήσεις διθέσιου roadster στον κόσμο, καθώς και του Mazda CX-5 SUV.

O David McGonigle, Regional Director της Mazda Central and South East Europe, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την έναρξη πωλήσεων των νέων μας οχημάτων στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια λαμβάναμε συνεχώς αιτήματα από ενδιαφερόμενους καταναλωτές για να κάνουμε τα αυτοκίνητά μας ξανά διαθέσιμα στην Ελλάδα και τώρα πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Στον Όμιλο Συγγελίδη βρήκαμε έναν τοπικό συνεργάτη υψηλών προδιαγραφών, που κατανοεί το brand μας και θα διασφαλίσει μια επιτυχημένη επάνοδο σε μια αγορά, όπου η Mazda έχει μια μακρά ιστορία».

Ο κ. Πολύχρονης Συγγελίδης, επικεφαλής των επιχειρήσεων Συγγελίδη στο portfolioτου οποίου περιλαμβάνονται ήδη οι Peugeot, Citroen, Opel και DS,σχολίασε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που η Mazda επέλεξε εμάς για αυτό το εγχείρημα, σε αυτή την σημαντική στιγμή για το brand. Είμαστε βέβαιοι ότι η μακροχρόνια δέσμευσή μας στην επίτευξη μιας ηγετικής θέσης στη εγχώρια αγορά αυτοκινήτου, παρέχοντας έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών και μια εμπειρία υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας θα επιτρέψουν σε μια νέα γενιά Ελλήνων να ερωτευθούν τα αυτοκίνητα της Mazda».

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι η Mazda εισήλθε στην ελληνική αγορά το 1982, πετυχαίνοντας πωλήσεις άνω των 100.000 οχημάτων στην Ελλάδα, ενώ σήμερα διατηρεί ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων συνεργείων, τα οποία παρέχουν υπηρεσίες service, συντήρησης και αυθεντικά ανταλλακτικά Mazda σε όλη την χώρα.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024