
Πένθος για την Αννίτα Πάνια
Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια.
Μετά την περιπέτεια της με τις αστυνομικές αρχές αφού όπως έγινε γνωστό, υπάλληλος του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon υπέβαλε στο στο ΑΤ Αμαρουσίου μήνυση εναντίον της Αννίτας Πανία, για απειλή και εξύβριση.
Μάλιστα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. πήγε στο στούντιο που η Αννίτα Πάνια γυρίζει την τηλεοπτική της εκπομπή, «ANNITA Airlines», ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν ήταν εκεί καθώς όπως έγινε γνωστό αποχώρησε επικαλούμενη έντονη αδιαθεσία του πατέρα της.
Δύο αστυνομικοί με περιπολικό την περίμεναν έξω από το κανάλι, αφού η ΕΛ.ΑΣ την αναζητούσε στα όρια του αυτόφωρου, ωστόσο η Αννίτα Πάνια δεν εμφανίστηκε ποτέ.
Μια νέα δοκιμασία ήρθε να ταράξει την Αννίτα Πάνια. Ο πατέρας της, Ανδρέας Πάνιας, έφυγε από τη ζωή μετά από πολυετή μάχη που έδινε με τη νόσο Αλτσχάιμερ. Ο πατέρας της παρουσιάστριας πέθανε σε ηλικία 81 χρονών.
Η κηδεία θα γίνει στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας, την Πέμπτη 2 Μάιου, στις 4 το απόγευμα.
https://www.youtube.com/watch?v=uu7dnPK5Wcw
- Τα Στενά του Ορμούζ, η άρνηση των ευρωπαίων να μπουν σε ένα πόλεμο που δεν είναι δικός τους και οι στόχοι των ΗΠΑ
- Padel: Η καλύτερη άσκηση για σώμα και μυαλό;
- Αρκάς: «Καλημέρα» στη «Νοσταλγία»
- Οικονομική κρίση στην ομοσπονδία Βελγίου, ανησυχία ενόψει μουντιάλ
- Άστατος ο καιρός την Κυριακή – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
- Δύο «εξαφανισμένοι» πίνακες του Μονέ εδώ κι έναν αιώνα, βγαίνουν στο σφυρί




