
Αμβούργο: Αυτοκίνητο έπεσε στην είσοδο εμπορικού κέντρου- Αρκετοί τραυματίες
Τα ακριβή αίτια του περιστατικού δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ωστόσο -σύμφωνα με εκτιμήσεις- ο 78χρονος οδηγός του αυτοκινήτου μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι.
Aυτοκίνητο έπεσε σε είσοδο του πολυκαταστήματος Galeria Kaufhof στο Αμβούργο. Για αρκετούς τραυματίες κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο οδηγός είναι ένας 78χρονος συνταξιούχος. Κατά τις μαρτυρίες το αυτοκίνητο έφυγε με μεγάλη ταχύτητα από το πάρκινγκ του πολυκαταστήματος και έπεσε πάνω στη είσοδο, σπάζοντας τις γυάλινε πόρτες.
Το περιστατικό διήρκεσε «5 με 8 δευτερόλεπτα» δήλωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Όπως μεταδίδει η Hamburger Morgenpost,το κτίριο εκκενώθηκε άμεσα, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας και διασώστες έσπευσαν στο σημείο/
Τα ακριβή αίτια του περιστατικού δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις ο οδηγός του αυτοκινήτου μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι.
- Συνταγή: Strawberry velvet yogurt
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Η ώρα της στέψης (Ισπανία-Αργεντινή)
- Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]
- Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ απαντά στο αν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για την σύλληψη του Μαδούρο – Ο ρόλος του Ρούμπιο
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon



