Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσιλιανίδης: «Δεν έχω μιλήσει με Παναθηναϊκό»

Τσιλιανίδης: «Δεν έχω μιλήσει με Παναθηναϊκό»

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης διέψευσε τα σενάρια περί Παναθηναϊκού ενώ αναφέρθηκε στα αίτια της κακής φετινής πορείας του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μίλησε στη «Live Sport» και αναφέρθηκε στις φήμες για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό κάτι που διέψευσε ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα αίτια της κακής φετινής πορείας του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσσος του Αστέρα: 

Ήταν η πολύ χαρακτηριστική η εικόνα σου να γελάς κατά την ακύρωση του γκολ σου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πώς ένιωσες εκείνη τη στιγμή; 

«Έχω κουραστεί πολύ να διαμαρτύρομαι. Κυρίως γιατί με βλέπω μετά στα βίντεο και δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η εικόνα. Αποφάσισα από εδώ και πέρα να γελάω με τέτοια σφυρίγματα και να προσπαθώ να το απολαμβάνω όσο γίνεται, αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Ήμουν απογοητευμένος εκείνη τη μέρα, γιατί προσπαθήσαμε πάρα πολύ και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Περισσότερο, όμως, ήμουν στεναχωρημένος γιατί θα μπορούσε να έχει μετρήσει εκείνο το γκολ και να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».

Πώς βίωσες την πρώτη σου ευρωπαϊκή εμπειρία, το περασμένο καλοκαίρι για τα προκριματικά του Europa League; 

«Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Για τις αναμετρήσεις μένουμε με πικρή γεύση, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχαμε το προβάδισμα και κατάφερε η Χιμπέρνιαν να κάνει την ανατροπή, ενώ στον επαναληπτικό, που ήμασταν πολύ καλύτεροι, δεν μπορέσαμε να το γυρίσουμε. Η χρονιά άρχισε με φιλοδοξίες και υψηλές απαιτήσεις από όλους δεν φανταζόμασταν πως τώρα θα παλεύαμε για τη σωτηρία».

Τι έφταιξε και έφτασε ο Αστέρας να παλεύει για την παραμονή; 

«Δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Είναι πολλά που επηρέασαν την κατάσταση. Τα διαιτητικά λάθη, σίγουρα έπαιξαν μεγάλο ρόλο, όμως αν εξαιρέσουμε αυτά θεωρώ πως είχε να κάνει και με το σκοράρισμα. Μια ομάδα που έχει εύκολα το γκολ μετά μπορεί να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, αλλά όταν μια ομάδα δεν σκοράρει, μπορεί να δεχθεί γκολ κι από μισή φάση. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Είναι αλληλουχία πραγμάτων».

Το όνομά σου έχει ακουστεί ακόμα και για τον Παναθηναϊκό. Έχει συζητήσει με τον Αστέρα για ανανέωση ή έχει υπάρξει κρούση από άλλες ομάδες; 

«Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, κάναμε μια πρώτη επαφή με τον Αστέρα πριν από λίγο καιρό, όμως οι συζητήσεις έχουν “παγώσει” εξαιτίας της βαθμολογικής θέσης της ομάδας. Περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά, να ηρεμήσουμε, γιατί το χρειαζόμαστε όλοι. Ήταν μια έντονη χρονιά, πρέπει και εγώ να κοιτάξω το μέλλον μου. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα, δεν έχει υπάρξει κάποια κρούση, περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024