Στον Γευσιγνώστη, που κυκλοφορεί την Κυριακή 5 Μαΐου με «ΤΟ ΒΗΜΑ», ένα πλούσιο τεύχος 150 σελίδων με ανοιξιάτικα μαγειρέματα!

Μεγάλο αφιέρωμα στη φράουλα και τα λαδερά στον φούρνο!

46 μοναδικές συνταγές με πρωταγωνιστή τη φράουλα!

Λαχταριστά γλυκά

Η πιο ευρεία χρήση της «κόκκινης» γίνεται στη ζαχαροπλαστική. Από τάρτες, τούρτες, μους, ζελέ και κέικ, μέχρι μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, smoothies, παγωτό και γρανίτα!

Δροσερές σαλάτες

Από χωριάτικη μέχρι αθηναϊκή. Η γλυκόξινη γεύση της την κάνει ιδανική για τα ντρέσινγκ και τις βινεγκρέτ. Την χρησιμοποιούμε, όμως, και ολόκληρη σε πράσινες σαλάτες, μαζί με ξηρούς καρπούς, παντζάρια, ντοματίνια  και όχι μόνο.

Πρωτότυπες σούπες

Στο μπλέντερ ή στην κατσαρόλα; Ετοιμάζουμε εντυπωσιακά νόστιμες κρύες και ζεστές σούπες.

Αλμυρές γεύσεις
Από μακαρονάδες και ριζότι μέχρι σουβλάκια ψαριού και χοιρινό καρέ.

Ακόμη,

Υπέροχα λαδερά στον φούρνο!

Τον Μάιο τα λαχανικά βρίσκονται στο φόρτε τους. Υπάρχουν ακόμα κάποια ανοιξιάτικα ενώ ξεκινούν τα πρώτα καλοκαιρινά.  Είναι λοιπόν η ιδανική εποχή να εξαντλήσουμε τη φαντασία μας με πρωτότυπους συνδυασμούς: μπριάμ, κολοκυθάκια γεμιστά με πλιγούρι, αγκινάρες γεμιστές με τυριά, ντομάτες γεμιστές με ρατατούιγ, φασολάκια με πεκορίνο, μπριάμ με πατάτες στον φούρνο, κρητική σοφεγάδα με τυριά!

Την Κυριακή 5 Μαΐου με το «ΒΗΜΑ»

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!