
Συνελήφθη Αφγανός στον Έβρο- Εξετάζεται εμπλοκή του με τον ISIS
Η τοπική ιστοσελίδα thrakinea.gr αναφέρει ότι πρόκειται για μέλος της τρομοκρατικής ισλαμιστικής οργάνωσης ISIS.
Ένας 22χρονος από το Αφγανιστάν συνελήφθη στον Έβρο.
Η τοπική ιστοσελίδα thrakinea.gr αναφέρει ότι πρόκειται για μέλος της τρομοκρατικής ισλαμιστικής οργάνωσης ISIS. Σύμφωνα με την ίδια πηγή , συνοριοφύλακες της περιοχής τον συνέλαβαν πριν από λίγες μέρες που πέρασε στην Ελλάδα μαζί με ομάδα προσφύγων.
Ο 22χρονος μαζί με την ομάδα προσφύγων που πέρασε τα σύνορα, δήλωσε ότι προέρχεται από εμπόλεμη ζώνη κι ότι αναζητεί ασφαλές καταφύγιο στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Το thrakinea.gr μετέδωσε ότι μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ήταν μέλος ένοπλης ομάδας στο Αφγανιστάν και ότι εντοπίστηκαν φωτογραφίες του με όπλα στο πεδίο της μάχης.
- Ρωσία: Τουλάχιστον ένας νεκρός στο Ροστόφ από ουκρανική επίθεση – Πυρκαγιά σε πλοίο στην Αζοφική θάλασσα
- Τραγωδία στο Περού: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 60 τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάντζα Λίμα (vids)
- Μετρό: Προς τον Σταθμό Δικαστήρια ο «μετροπόντικας» της γραμμής 4 – Πέρασε την Κυψέλη
- Πολιτικός σεισμός μετά τις νέες δικογραφίες για ΟΠΕΚΕΠΕ – «Πυρά» της αντιπολίτευσης κατά κυβέρνησης
- Ειδική έρευνα από το ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και τη μη συμμετοχή του στους αγώνες των Μπακς
- Η Ένωση Εισαγγελέων καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου

