Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έρευνες και στην Αθήνα για το όπλο που τραυμάτισε την 8χρονη

Έρευνες και στην Αθήνα για το όπλο που τραυμάτισε την 8χρονη

Έρευνες σε σπίτια και στην Αθήνα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς στο πλαίσιο της αναζήτησης του όπλου από το οποίο βλήθηκε η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη στις Θεσπιές Βοιωτίας ανήμερα του Πάσχα

Έρευνες σε σπίτια και στην Αθήνα έγιναν το απόγευμα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς στο πλαίσιο της αναζήτησης του όπλου από το οποίο βλήθηκε η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη στις Θεσπιές Βοιωτίας ανήμερα του Πάσχα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι έρευνες έγιναν σε σπίτια ανθρώπων που είχαν πάει για το Πάσχα στην περιοχή, ενώ παράλληλα εξετάζονται και άλλοι που έχουν δηλωμένα όπλα, ή ενδέχεται να κατείχαν και να πυροβολούσαν στον αέρα την ώρα του πασχαλιάτικου γλεντιού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιο από αυτά τραυμάτισε το κορίτσι.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι σύντομα θα υπάρξει αποτέλεσμα, με τη συνδρομή και του κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που βρίσκεται στην περιοχή από το πρωί.

Υπενθυμίζεται, ότι από τη βαλλιστική έρευνα προέκυψε ότι το βλήμα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι του κοριτσιού μετά από χειρουργική επέμβαση, προέρχεται από περίστροφο συγκεκριμένου διαμετρήματος, γι’ αυτό εξετάζεται ποιοι έχουν νόμιμα τέτοιο όπλο και μπορεί να βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ οι έρευνες εστιάζονται σε συγκεκριμένες παρέες.

Συγκεκριμένα πρόκειται περίστροφο των 38 χιλιοστών, πιθανόν «Μάγκνουμ 357».

Το συγκεκριμένο όπλο δε μπορεί να στείλει τη σφαίρα του πολύ μακριά. Με απλά λόγια, όποιος πυροβόλησε εκείνη τη στιγμή, πυροβόλησε από απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι της 8χρονης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, μέχρι στιγμής κανείς από όσους έχουν δηλωμένα όπλα στην περιοχή δεν εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί αποφάσισαν να πάνε οι ίδιοι στην περιοχή και να ερευνήσουν επί τόπου, πόρτα πόρτα τα σπίτια.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, να πρόκειται για όπλο ακόμα ατόμου που υπηρετεί σε κάποιο από τα σώματα ασφαλείας.

Στο μεταξύ, τρία 24ωρα έχουν περάσει, από τη στιγμή που η 8χρονη Αλεξία, έπεφτε αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού της, χτυπημένη από αδέσποτη σφαίρα. Από εκείνη τη στιγμή ο χρόνος έχει σταματήσει για την ίδια αλλά και για την οικογένειά της.

 Την Τρίτη οι γιατροί είπαν πως άρχισε να φαίνεται ένα σημάδι αισιοδοξίας για την μικρούλα, η οποία παραμένει για τρίτο 24ωρο στην εντατική, χωρίς όμως να ξεφεύγει ακόμα τον κίνδυνο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024