
Καταδρομική επίθεση Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης
Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έφτασαν έξω από το δημαρχείο Ηλιούπολης και εν συνεχεία έσπασαν με βαριοπούλες την τζαμαρία του κτιρίου
Καταδρομική επίθεση στο δημαρχείο Ηλιόπουλης πραγματοποίησαν τα ξημερώματα μέλη του Ρουβίκωνα.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έφτασαν έξω από το δημαρχείο Ηλιούπολης και εν συνεχεία έσπασαν με βαριοπούλες την τζαμαρία του κτιρίου.
Σε κείμενό του αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «δεν μας φοβίζουν ούτε οι συλλήψεις, ούτε οι μηνύσεις, ούτε τα δικαστήρια, όσο το δίκιο και η αλήθεια είναι με το μέρος μας. Δεν απολογούμαστε, επισημαίνουμε τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν. Καλούμε τον κόσμο της εργασίας να αυτο-οργανωθεί, να διεκδικήσει όσα δικαιωματικά του ανήκουν. Καλούμε κάθε έναν και κάθε μία να μην συμμετάσχει σε στημένα εθνικά ή αυτοδιοικητικά εκλογικά πανηγύρια, να οργανωθεί και να αγωνιστεί για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο, για μια ζωή ελεύθερη που αξίζει να βιωθεί».
- ΗΠΑ-Ιράν: Το διπλωματικό αδιέξοδο και οι προειδοποιήσεις για «παγωμένη σύρραξη» στον Κόλπο
- Τα φαγητά που βλέπουμε στα social media μας ανοίγουν την όρεξη;
- Άστατος ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές βροχές – Πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη
- Nonnamaxxing: Οι γιαγιάδες της Ιταλίας γνωρίζουν το μυστικό της ευζωίας – Η Gen Z τις αποθεώνει
- Μουσική: Πες μου τι ακούς, να σου πω τι… τρως
- Γερμανία: Σχέδιο για τον ισχυρότερο στρατό της Ευρώπης απέναντι στη Ρωσία


