Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λέο Ζαμπά: «Το μέλλον μου στα χέρια του θεού»

Λέο Ζαμπά: «Το μέλλον μου στα χέρια του θεού»

Ο Λέο Ζαμπά παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της Βραζιλίας μιλώντας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ αλλά και για το μέλλον του

Ο Λέο Ζαμπά παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της Βραζιλίας μιλώντας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ αλλά και για το μέλλον του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είπε: «Το να κατακτάς το Πρωτάθλημα είναι κάτι υπέροχο για όλους μας και ειδικά για εμάς που δουλεύαμε καθημερινά για αυτόν τον στόχο. Ήταν μια υπέροχη νύχτα ειδικά για την οικογένεια μου που ήταν εδώ και πανηγύρισε μαζί μου αυτή την ιστορική μέρα και το απίστευτο πάρτι με τους οπαδούς μας.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν απίστευτο πάθος αλλά για μένα είναι κάτι οικείο αφού τους συγκρίνω με αυτούς της Κορίνθιανς και μόνο όποιος έχει ζήσει τις αντιδράσεις των οπαδών στη Βραζιλία μπορεί να καταλάβει τι έγινε στη Θεσσαλονίκη από τους οπαδούς μας!

Είναι απίστευτο αυτό το συναίσθημα που ζω γιατί πανηγύρισα το Πρωτάθλημα στην πρώτη μου χρονιά στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πήρε το Πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια και αυτό αρκεί για να καταλάβετε πόσο υπέροχη ήταν η βραδιά μετά το παιχνίδι.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για αυτό το Πρωτάθλημα είναι η λατρεία του κόσμου.

Δεν είναι μόνο τα «ευχαριστώ» αλλά το ότι ζητούσαν τα ρούχα μου, ακούς συνθήματα με το όνομα σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι βασιλιάς».

Ακόμη σε ερώτηση για το μέλλον του είπε: «Είμαι εδώ, έχω συμβόλαιο, είμαι ευτυχισμένος αλλά έχω και όνειρα. Αλλά αφήνω το μέλλον στα χέρια του Θεού. Στόχος μου είναι να τελειώσει πετυχημένη η σεζόν, και να το χαρώ με την οικογένεια μου».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024