Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : MVP στην Τρίπολη ο Πασχαλάκης

ΠΑΟΚ : MVP στην Τρίπολη ο Πασχαλάκης

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ως MVP για την εμφάνισή του στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη γα τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Στον «φύλακα – άγγελο» της «ασπρόμαυρης» εστίας, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, κατέληξε το βραβείο του MVP για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής πορτιέρο ψηφίστηκε από τον κόσμο του Δικεφάλου ως «Fans Man of the Match», με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αναγνωρίζουν την σπουδαία εμφάνισή του απέναντι στους Αρκάδες. Δεύτερος στη σχετική ψηφοφορία ήρθε ο Σακχόφ.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και με τη λευκή ισοπαλία τσέκαρε το εισιτήριο για τον τρίτο συνεχόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, αλλά άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Κομβικός ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο The Goldkeeper ήταν εκεί όταν η ομάδα τον χρειάστηκε, πραγματοποίησε μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις και κατάφερε να έχει ρόλο πρωταγωνιστή σε ένα ακόμα παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης οΠασχαλάκης συγκέντρωσε το ηγεμονικό 66,41% και κατέκτησε το βραβείο.

Δεύτερος ήρθε ο Εβγέν Σάκχοφ. Ο Ουκρανός βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Μετά τα δύο γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα, ήταν εξαιρετικός και στην Τρίπολη και συνέβαλε τα μέγιστα σε άμυνα και επίθεση».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024