Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρντιόλα : «Η Λίβερπουλ κάνει φέτος τη διαφορά»

Γκουαρντιόλα : «Η Λίβερπουλ κάνει φέτος τη διαφορά»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το περσινό πρωτάθλημα και το φετινό και τόνισε ότι η Λίβερπουλ κάνει τη διαφορά διάγοντας μια απίστευτη σεζόν

Πολύ βελτιωμένη και καλύτερη από πέρσι είναι η Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, όπως ανέφερε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως οι κόκκινοι κάνουν τη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα λέγοντας πως έχει αποκτήσει απίστευτους παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, ξεκαθαρίζοντας πως θα το πάρει αυτός που θα αντέξει την πίεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η διαφορά ανάμεσα στην περσινή και την φετινή σεζόν είναι μία και είναι η Λίβερπουλ. Κάναμε τα ίδια πράγματα αλλά η Λίβερπουλ είναι πολύ καλύτερη από ό,τι ήταν, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Έχουν αποκτήσει απίστευτους παίκτες και είναι απίστευτα σταθεροί».

Επιπλέον, είπε πως σε αυτό το σημείο που η «κούρσα» για την κατάκτηση της Premier League φτάνει προς το τέλος της παίζει ρόλο το ποιός μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την πίεση: «Τώρα παίζει ρόλο ποιος μπορεί να διαχειριστεί περισσότερο την πίεση και ποιος είναι παραπάνω σταθερός».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024