Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Τσιτσιπάς : Πτώση στην παγκόσμια κατάταξη

Στέφανος Τσιτσιπάς : Πτώση στην παγκόσμια κατάταξη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε νωρίς το τουρνουά που διεξάγεται στη Βαρκελώνη και αναμένεται να πέσει δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τους βαθμούς που συγκέντρωσε πέρσι στο 500άρι τουρνουά της Βαρκελώνης και την Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται να πέσει δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Έλληνας τενίστας πέρσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε από τον σπουδαίο Ράφαελ Ναδάλ, ενώ φέτος έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο, όπου γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τον Γιαν Λέναρντ Στραφ.

Αυτή η ήττα αναμένεται να κοστίσει δύο θέσεις στον 20χρονο τενίστα, ο οποίος από το Νο. 8 που βρίσκεται σήμερα, θα πέσει στο Νο. 10 της παγκόσμιας κατάταξης. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος έχασε 210 βαθμούς και πλέον θα τον ξεπεράσουν στην κατάταξη οι Ντελ Πόρτο και Τζον Ίσνερ.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος παρά την πτώση θα παραμείνει στο Top-10 για 9 εβδομάδες, ανέβηκε στο Νο. 8 την 1η Απριλίου, ενώ στην πρώτη δεκάδα εισήλθε στις 4 Μαρτίου.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024