Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφιέρωμα της Corriere στον ΠΑΟΚ

Αφιέρωμα της Corriere στον ΠΑΟΚ

Θέμα στη γνωστή ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» έγινε ο ΠΑΟΚ με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος - «Η Αθήνα δεν είναι πια η πρωτεύουσα του ελληνικού ποδοσφαίρου» αναφέρει το δημοσίευμα

Εκτενή αναφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ έκανε η γνωστή ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport». Οι γείτονες σχολιάζουν την εντυπωσιακή πορεία του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα και το αήττητο το οποίο έχει. αλλά και στο τεχνικό τιμ που εκτός Ράζβαν Λουτσέσκου υπάρχουν και αρκετοί Iταλοί.

Αναφορά γίνεται επίσης και στον Δημήτρη Πέλκα, που εκπλήρωσε το παιδικό του όνειρο, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι Ιταλοί, αλλά και στους παίκτες-κλειδιά που ξεχώρισαν με την παρουσία τους την φετινή σεζόν.

«Η Αθήνα δεν είναι πλέον η πρωτεύουσα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά από 30 και… χρόνια, κατά την διάρκεια των οποίων, οι κατακτητές του τίτλου ήταν πάντα οι ίδιοι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, η μοτονία διεκόπη από τον ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του τίτλου», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Ιταλοί.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024