Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε σε περιοχές του νομού Λάρισας σε Αγιά, Συκούριο, Γόννους και στα ορεινά της Ελασσόνας, προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες.
Μάλιστα η έντασή του ήταν σημαντική που το χωριό «άσπρισε» όπως καταδεικνύουν και οι φωτογραφίες από την Πρωινή Εφημερίδα Λιβαδίου.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι δήμαρχοι Αγιάς και Τεμπών, Αντώνης Γκουντάρας και Κώστας Κολλάτος, σημείωσαν ότι η χαλαζόπτωση ήταν σφοδρή, ενώ τόνισαν πως θα υπάρξει άμεσα αναγγελία ζημιάς προς τον ΕΛΓΑ, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της εκτίμησης της καταστροφής στις καλλιέργειες.
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).