Εθνική : «Κλείδωσε» το φιλικό με την Τουρκία
Η ΕΠΟ τα βρήκε με την ομοσπονδία της Τουρκίας και οι δύο χώρες θα βρεθούν αντιμέτωπες στις αρχές Ιουνίου σε φιλικό παιχνίδι πριν από τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Euro 2020
Τις τελευταίες μέρες είχε διαρρεύσει η είδηση πως η ΕΠΟ εξέταζε τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα απέναντι στην Τουρκία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Euro 2020.
Στην αρχή υπήρχαν κάποια εμπόδια, όμως όπως όλα δείχνουν ξεπεράστηκαν και έτσι οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στις αρχές Ιουνίου. Απομένει βέβαια να ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία και η έδρα της αναμέτρησης.
Θυμίζουμε η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα έχει αγώνες για τα προκριματικά στις 8 Ιουνίου κόντρα στην Ιταλία και στις 11 του ίδιου μήνα με την Αρμενία, με την ΕΠΟ να καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να κλειστούν περισσότερα φιλικά.
Ακόμη η Ελληνική Ομοσπονδία σκέφτεται να κλείσει και κάποιους άλλους αγώνες με πιθανότερους αντιπάλους την Γερμανία και την Αυστρία.
- Πώς μας προστατεύει κρυφά ο μεγάλος, κακός λύκος;
- Κραν Μοντανά: Η έκκληση των συγγενών για την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται – Πώς το μπαρ έγινε παγίδα θανάτου
- Τι συμβαίνει με τις αποδοχές της Λαγκάρντ: Άλλες στα χαρτιά, άλλες στην τσέπη
- Η Σάκκαρη νίκησε την Οσάκα και έπειτα επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
- Υεμένη: Εχθροπραξίες μεταξύ κυβέρνησης και αυτονομιστών – Ο στόλος της Σαουδικής Αραβίας στην Αραβική Θάλασσα
- Betsson Super Cup: Ολυμπιακός-ΟΦΗ με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις και κορυφαία προσφορά* στην Betsson!


