Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έιντζ : «Ο Αντετοκούνμπο θυμίζει τον ΛεΜπρόν»

Έιντζ : «Ο Αντετοκούνμπο θυμίζει τον ΛεΜπρόν»

Ο πρόεδρος των Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, δήλωσε πως ο Γιάννη Αντετοκούνμπο μοιάζει με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και αναφέρθηκε στην απόρριψή του από τους «Κέλτες» το 2013

Τις ομοιότητες του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς επεσήμανε ο πρόεδρος των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, ενώ μίλησε και για το ντραφτ του 2013 κατά το οποίο είχε επιλέξει στο νούμερο 13 τον Κέλι Όλινικ αφήνοντας τον «Greek Freak» στο νούμερο 15 και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Αρχικά ανέφερε για το λάθος που έκανε όσον αφορά τις προοπτικές εξέλιξης του παίκτη:

«Έχω δεύτερες σκέψεις για πολλούς παίκτες. Βάσει των πληροφοριών που έχω τη στιγμή που παίρνω μια απόφαση, δεν το κάνω. Όταν τον είδα στο summer league, είχα αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις. Έλεγα «ποιο είναι αυτό το παιδί;»»

Παράλληλα, μίλησε και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τονίζοντας: «Ο Γιάννης θυμίζει κατά κάποιους τρόπους τον ΛεΜπρόν, είναι πολύ καλός all-around παίκτης.

Το σουτ ίσως είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του, αλλά δεν έχει σημασία, αφού είναι τόσο αποτελεσματικός στο σκοράρισμα και στη δημιουργία. Και φυσικά όπως ο ΛεΜπρόν βελτιώθηκε με τα χρόνια στο σουτ, το ίδιο κάνει και ο Γιάννης.

Γενικά οι Μπακς υπερτερούν σε μέγεθος και αθλητικότητα των περισσότερων ομάδων, κάτι που τους δίνει ποικιλία σε άμυνα και επίθεση. Αυτό που εκτιμώ περισσότερο στον Γιάννη είναι το πάθος του για το παιχνίδι.

Νομίζω πως είναι ένα υποτιμημένο στοιχείο και πιστεύω πως αυτή η αρετή του αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα του. Οι συμπαίκτες του δείχνουν να λατρεύουν να αγωνίζονται μαζί του».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024