Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λεάντρο Σαλίνο : Πού βρίσκεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Λεάντρο Σαλίνο : Πού βρίσκεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Ο Λεάντρο Σαλίνο συνεχίζει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και πρόσφατα ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα, την Τζόινβιλ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Λεάντρο Σαλίνο. Ο Βραζιλιάνος τα τελευταία χρόνια έχει γυρίσει στην πατρίδα του και το πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Τουπιναμπάς.

Όμως αποχώρησε από την ομάδα και πλέον ανήκει στο δυναμικό της Τζόινβιλ, επίσης από τη Βραζιλία, με το ποσό της μεταγραφής να μην έχει γνωστό και τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου πλέον παίκτη.

Θυμίζουμε πως ο Σαλίνο είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος από την Μπράγκα τη σεζόν 2013/14 και έμεινε στο λιμάνι για τρία χρόνια πραγματοποιώντας μερικές πολύ καλές εμφανίσεις, ειδικά τις δύο πρώτες σεζόν. Με τους «ερυθρόλευκους», το διάστημα που έμεινε, είχε κάνει 76 συμμετοχές προλαβαίνοντας να μοιράσει και 7 ασίστ.

Μετά το πέρασμα του από την Ελλάδα έμεινε ελεύθερος για έναν χρόνο και στη συνέχεια γύρισε στη Βραζιλία για λογαριασμό της Βιτόρια, έπειτα πήγε στην Σάντα Κρουζ και από εκεί στην Μποταφόγκο, για να «μετακομίσει» στην Τουπιναμπάς.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024