Κάλυψε τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου
Τι ανέφερε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για να δικαιολογήσει τη μέτρια εικόνα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης
Στην έλλειψη πνευματικής ενέργειας που είχε η ομάδα του στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (πρόκριση του Δικέφαλου με 0-0) στάθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Πάντως ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ όλη την χρονιά δίνει τελικούς και κάλυψε τους παίκτες του.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Δικεφάλου ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου:
«Δεν μπορώ να πω ότι θέλαμε να παίξουμε με αυτόν τον τρόπο σήμερα, αλλά μπορούμε να παίξουμε και με αυτόν τον τρόπο. Ετοιμαστήκαμε για να παίξουμε με τον τρόπο που παίζουμε συνήθως, αλλά η έλλειψη πνευματικής ενέργειας δεν βοήθησε. Ξέραμε πόσο σημαντικό είναι να προκριθούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε κι αυτό το Κύπελλο».
Για την επιλογή ο Κρέσπο να παίξει στα αριστερά είπε: «Ξέραμε πολύ καλά τι έχουμε μπροστά μας και θέλαμε την πρόκριση. Ο Γιαννούλης θέλει περισσότερες μέρες για να αποκατασταθεί πλήρως μετά από ένα παιχνίδι. Με τον Κρέσπο, τον Βαρέλα και τον Ίνγκασον είχαμε την πνευματική ισορροπία που θέλαμε. Αλλά είχαμε και ύψος στις στημένες φάσεις. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα αυτά, πήραμε αυτές τις αποφάσεις».
Αναφορικά με τους τρεις… τελικούς που είχε μπροστά του ο ΠΑΟΚ: «Είναι προφανές ότι θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Όλη η χρονιά, κάθε παιχνίδι, ήταν για εμάς σαν τελικός. Φτάσαμε σε αυτή την απίστευτη κατάκτηση του τίτλου μετά από τόσα χρόνια, αλλά και σε έναν ακόμη τελικό του Κυπέλλου».
- Ρεάλ Μαδρίτης: Μαδριλένικη νύχτα κρίσης
- Θα έρθει η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα;
- Πυρά Δούκα κατά κυβέρνησης για το νέο σύστημα ανάδειξης δημάρχων
- Αγρότες «πολιορκούν» το γραφείο του Τσιάρα στην Καρδίτσα – Εκρηκτικό κλίμα με κλούβες να κλείνουν τον δρόμο
- Ο Πάτρικ Γκίμπσον έγινε η «φωνή» του Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν θα φορέσει το κοστούμι του 007
- Ολυμπιακός: Από την Αθήνα στην Αστάνα – Το ταξίδι των Πειραιωτών στο Καζακστάν (vid)

