Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σφιχταγκαλιάζει τον τίτλο η Μπάρτσα, τρεις βαθμοί για τη στέψη

Σφιχταγκαλιάζει τον τίτλο η Μπάρτσα, τρεις βαθμοί για τη στέψη

Με σκόρερ τους Αλενιά και Σουάρες η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Αλαβές και απέχει τρεις βαθμούς από την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Μια ανάσα μακριά από το πρωτάθλημα είναι η Μπαρτσελόνα, που επικράτησε εκτός έδρας της Αλαβές (2-0) και χρειάζεται νίκη την επόμενη αγωνιστική (ή ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης) για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ισπανίας. Οι Καταλανοί είναι αγκαλιά με την 26η κούπα της ιστορίας τους ,καθώς τέσσερις στροφές πριν το τέλος χρειάζονται μόλις τρεις βαθμούς για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο.

Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου δεν άγχωσε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε η οποία μέσα σε επτά λεπτά στην επανάληψη, «κλείδωσε» το παιχνίδι.

Ο Σέρχι Ρομπέρτο έδωσε στον Αλενιά που πλάσαρε από κοντά για το 0-1. Στο 57’ ο Πικέ σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε και στο 59’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του έγινε το 0-2.

Στο 70’ ο Πατσέκο σημάδεψε το δοκάρι και στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα με τους Μπλαουγκράνα να περιμένουν μία εβδομάδα για την στέψη…

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέσκο, Βιγκαράι, Τσίμο Ναβάρο, Λαγκουάρδια, Έλι (70′ Τουμάσι), Ντουάρτε, Ρολάν (46′ Μπράσανατς), Γουακάσο, Πίνα, Γιονι (81′ Γκουιντέτι), Μπαστόν

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο (70′ Τζόρντι Άλμπα), Πικέ, Ουμτιτί, Σέρτζι Ρομπέρτο, Βιδάλ, Μπουσκέτς, Αλενιά (87′ Αρτούρ), Ντεμπελέ (61′ Μέσι), Σουάρες, Κουτίνιο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024