Ο Ιφεάνι Ουντέζε πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στον ΠΑΟΚ, στον οποίο έπαιξε συνολικά σε 154 επίσημα ματς.

Must Read

Ο Νιγηριανός πρώην αμυντικός μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι κάνει σκέψεις να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη για τη δημιουργία ακαδημία του ΠΑΟΚ στο Λάγος της Νιγηρίας!

Αναλυτικά τόνισε: «Είμαι απίστευτα χαρούμενος. Το αίμα μου είναι μαύρο, είμαι ΠΑΟΚάρα. Αυτό που συμβαίνει με τους φιλάθλους της ομάδας είναι απερίγραπτο, το ήξερα από τότε που έπαιζα ότι έχουν έμπνευση και θεωρώ ότι είναι τρελοί πάντα για καλούς λόγους. Τους αγαπάω πολύ, τους στέλνω την αγάπη μου.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Μία φορά αν αγωνιστείς στον ΠΑΟΚ, είσαι για πάντα ΠΑΟΚ. Παρακολουθούσα την ομάδα με μεγάλη προσοχή όλη την χρονιά. Πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους. Θα ήθελα να πανηγυρίσω μαζί τους».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο όνειρο που έχει: «Στο Λάγος πολλοί με προτρέπουν να κάνω Ακαδημία του ΠΑΟΚ και θα ήθελα να συνομιλήσω γι’ αυτό το θέμα με τον πρόεδρο, γιατί μόνος μου δεν μπορώ να το κάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας