Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουντέζε : «Έχω μαύρο αίμα, θέλω ακαδημία του ΠΑΟΚ στο Λάγος»

Ουντέζε : «Έχω μαύρο αίμα, θέλω ακαδημία του ΠΑΟΚ στο Λάγος»

Ο Ιφεάνι Ουντέζε μίλησε για το δέσιμό του με τον Δικέφαλο και ανέφερε ότι σκέφτεται να κάνει Ακαδημίες του ΠΑΟΚ στο Λάγος

Ο Ιφεάνι Ουντέζε πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στον ΠΑΟΚ, στον οποίο έπαιξε συνολικά σε 154 επίσημα ματς.

Ο Νιγηριανός πρώην αμυντικός μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι κάνει σκέψεις να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη για τη δημιουργία ακαδημία του ΠΑΟΚ στο Λάγος της Νιγηρίας!

Αναλυτικά τόνισε: «Είμαι απίστευτα χαρούμενος. Το αίμα μου είναι μαύρο, είμαι ΠΑΟΚάρα. Αυτό που συμβαίνει με τους φιλάθλους της ομάδας είναι απερίγραπτο, το ήξερα από τότε που έπαιζα ότι έχουν έμπνευση και θεωρώ ότι είναι τρελοί πάντα για καλούς λόγους. Τους αγαπάω πολύ, τους στέλνω την αγάπη μου.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Μία φορά αν αγωνιστείς στον ΠΑΟΚ, είσαι για πάντα ΠΑΟΚ. Παρακολουθούσα την ομάδα με μεγάλη προσοχή όλη την χρονιά. Πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους. Θα ήθελα να πανηγυρίσω μαζί τους».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο όνειρο που έχει: «Στο Λάγος πολλοί με προτρέπουν να κάνω Ακαδημία του ΠΑΟΚ και θα ήθελα να συνομιλήσω γι’ αυτό το θέμα με τον πρόεδρο, γιατί μόνος μου δεν μπορώ να το κάνω».

Sports in

Τα «θαύματα» της ΕΠΟ (και) στο θέμα προπονητή

Οι ερασιτεχνισμοί στη διαχείριση του νέου συμβολαίου του προπονητή, είναι ένα ζήτημα που πρέπει ν’ απασχολήσει και μάλιστα πρέπει ν’ αποδοθούν και οι ευθύνες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024