Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
My Style Rocks: Ποια θα πάρει τη θέση της Σπυροπούλου;

My Style Rocks: Ποια θα πάρει τη θέση της Σπυροπούλου;

Ποια θα είναι η παρουσιάστρια που αναλάβει την τηλεοπτική εκπομπή My Style Rocks μετά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Το My Style Rocks ετοιμάζεται να βγει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τρίτη χρονιά, με διαφορετική παρουσιάστρια για ακόμη μία χρονιά.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία πήρε σκυτάλη από την Ευαγγελία Αρραβανή στην παρουσίαση της δημοφιλούς εκπομπής, δε θα συνεχίσει στο My Style Rocks την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς όπως αναφέρθηκε στο «Πρωινό», στελέχη του καναλιού του Φαλήρου δεν ήθελαν την παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

Μια αληθινά οικογενειακή ατμόσφαιρα, Μια συνεργασία τρομερή, Μια εκπομπή που χαίρομαι από καρδιάς που ήμουν και εγώ ένα από τα μέλη της, 5 μήνες, 20 εβδομάδες (120 outfit) με πολύ κούραση, άγχος, αγάπη, κατανόηση, σεβασμό, πειθαρχία, γέλιο, κλάμα..και όλα τα ωραία που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνθρωποι! Σας ευχαριστώ όλους και χαίρομαι για κάθε έναν ξεχωριστά που γνώρισα, γιατί με δίδαξε κάτι.. Γιατί η μόδα μπορεί να αλλάζει, τα ρούχα μπορεί να μην είναι πάντα πετυχημένα, αλλά το ΣΤΥΛ είναι αυτό που μετράει, μόνο η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ «ΜΙΛΑΕΙ» ! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Στην παραγωγή @acunmedya @acunmedyaglobal @acunilicali Στον Άγγελο Χριστόπουλο @jkrios123 @panagiotachoreva @koubaki @esratuyluoglu @stamoulimarianthi @nikol_e_ @costas_potamianos @grigorakakis_kostas @emisyesir @athenazotou @lamp_pap @christos.ka @iromar16 @t.kappas @themis_mertiris @elias_makridis @tasosper @gp2323 Στο @skaitv.gr και το γραφείο τύπου @charisgoulios @christinamousouli @zanni_katerina @ellakiou Στους συνεργάτες μου @stelioskoudounaris @betty_maggira @dimitrisargyropoulos @dimitrisdimitroulis @tzela @galla_kommwtiria @kaliodishen1 @elenakomova @aristides_zois Σε όλους τους τεχνικούς οπερατέρ, ηχολήπτες, βοηθούς Σε όλα τα κορίτσια που έλαβαν συμμετοχή Σε όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους Στην @irene_angelopoulos_couture για την υπέροχη δημιουργία της μαζί με τα λαμπερά κοσμήματα @vourakisjewels Σε όσους δεν έχουν Instagram, γιατί η Ομάδα μας είναι ΜΕΓΑΛΗ Και φυσικά Σε όλους εσάς, γιατί τίποτα δεν θα είχε νόημα χωρίς τη συντροφιά σας, την αγάπη σας, την υποστήριξη σας ♥️♥️♥️ @grmystylerocks @skaitv.gr 10-9-2018 —> 1-2-2019

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου και ένα από τα φαβορί για την παρουσίαση του My Style Rocks είναι η Λάουρα Νάργες.

Η Λάουρα Νάργες φαίνεται πως είναι από τα αγαπημένα παιδιά του καναλιού, καθώς έχει βρεθεί τόσο στην συμπαρουσίαση του Voice, όσο και στο Survivor Πανόραμα, το οποίο «κόπηκε» σχεδόν μετά από έναν μήνα στον αέρα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Wg4f5R8kGMw

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024