Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Συναγερμός σήμανε στην Όπερα του Σίδνεϊ λόγω διαρροής αερίου

Συναγερμός σήμανε στην Όπερα του Σίδνεϊ λόγω διαρροής αερίου

Η Υπηρεσία Πυρόσβεσης και Διάσωσης της Νέας Νότιας Ουαλίας γνωστοποίησε μέσω Twitter πως εργάτες της εταιρίας αερίου επιδιορθώνουν το πρόβλημα.

Περίπου 500 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την Όπερα του Σίδνεϊ και τα γειτονικά εστιατόρια, μετά από διαρροή αερίου, σύμφωνα με δηλώσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας η οποίς πραγματοποιεί ελέγχους  στην ατμόσφαιρα για τα επίπεδα αερίου.

Η Υπηρεσία Πυρόσβεσης και Διάσωσης της Νέας Νότιας Ουαλίας γνωστοποίησε μέσω Twitter πως εργάτες της εταιρίας αερίου επιδιορθώνουν το πρόβλημα. Η υπηρεσία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το είδος του αερίου και την αιτία της διαρροής.

Η εφημερίδα The Australian μετέδωσε ότι η διαρροή προκλήθηκε από χτύπημα στην κεντρική παροχή χαμηλής πίεσης κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών εργασιών στον χώρο. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η Όπερα, η οποία περιλαμβάνεται στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς με τις οροφές της που μοιάζουν με ιστία, είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κτίρια και εμβληματικότερο αξιοθέατο της Αυστραλίας.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024