Τη Μεγάλη Πέμπτη διεξάγονται οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου και θα κριθούν τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ.
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ και Λαμία – ΑΕΚ θα συγκρουστούν για την πρόκριση με τους δύο Δικέφαλους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε επανάληψη των δύο τελευταίων τελικών.
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,