Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θα πιστεύετε τι έχει κάνει ο Αντετοκούνμπο σε προπόνηση

Δεν θα πιστεύετε τι έχει κάνει ο Αντετοκούνμπο σε προπόνηση

Ο Αντετοκούνμπο θεωρείται από τους πιο αθλητικούς παίκτες του ΝΒΑ και ο πρώην συμπαίκτης του, Τζέισον Τέρι διηγήθηκε μια απίστευτη ιστορία με πορωταγωνιστή τον Γιάννη

Ο πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τζέισον Τέρι, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής για τον Έλληνα σταρ και δοθείσης της ευκαιρίας αφηγήθηκε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην προπόνηση των Μιλγουόκι Μπακς.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής του ΝΒΑ το 2011 με τους Ντάλας Μάβερικς, είπε πως κατά τη διάρκεια ενός διπλού μεταξύ των παικτών των «ελαφιών» ο «Greek Freak» βγήκε στον αιφνιδιασμό, πήρε δύο βήματα λίγο μετά το κέντρο, πάτησε πίσω από τη γραμμή των βολών και κάρφωσε τη μπάλα!

Αναλυτικά δήλωσε ο Τέρι για κάρφωμα του Αντετοκούνμπο:

«Τον έχω δει να καρφώνει πηδώντας πίσω από την γραμμή των βολών. Πίσω από την γραμμή, όχι πάνω, πίσω. Πόσο κυρίαρχος είναι και στις δύο πλευρές του παρκέ… Έχω πει ότι θέλω τον Τζέιμς Χάρντεν για MVP φέτος, αλλά ο Γιάννης κυριαρχεί παντού».

Επειδή όμως χωρίς αποδείξεις δεν είναι εύκολο να πιστέψει κανείς κάτι τέτοιο, δείτε ένα βίντεο από τη φετινή σειρά της ομάδας του Ουισκόνσιν, κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς, όπου ο Γιάννης φεύγει στον αιφνιδιασμό και καρφώνει, με το πάτημα του να γίνεται ελάχιστα μπροστά από τη γραμμή των βολών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024