Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι... αριστεροί ανιχνευτές μετάλλων

Οι… αριστεροί ανιχνευτές μετάλλων

Τείνει πλέον να γίνει συνήθεια. Σε κάθε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα εγκαθίστανται μηχανήματα ανιχνευτών μετάλλων (όμοια με αυτά που χρησιμοποιούν στα αεροδρόμια για εντοπισμό όπλων και πυρομαχικών) στις εισόδους των κλειστών χώρων

Τείνει πλέον να γίνει συνήθεια. Σε κάθε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα εγκαθίστανται μηχανήματα ανιχνευτών μετάλλων (όμοια με αυτά που χρησιμοποιούν στα αεροδρόμια για εντοπισμό όπλων και πυρομαχικών) στις εισόδους των κλειστών χώρων.

Εβαλαν στην Πάτρα, έβαλαν στην Καλαμάτα, ακόμα και στην εκδήλωση για την παρουσίαση των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά πάσα πιθανότητα, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» θα βάζουν αυτά τα μηχανήματα (αλλά και τα κάγκελα) σε κάθε ομιλία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μέτρα ασφαλείας του Πρωθυπουργού είναι πρωτοφανή, κάτι όμως που αρνείται ο κ. Τσίπρας. Στις 23 Νοεμβρίου του 2018 δήλωσε στη Βουλή ότι δεν υπάρχουν κλούβες των ΜΑΤ ούτε έξω από το σπίτι του ούτε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα για να μιλήσει στη ΔΕΘ επιστρατεύθηκαν πράκτορες του FBI, ελικόπτερα, drones, 5.500 αστυνομικοί και βεβαίως κάγκελα παντού.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024