Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης : Τα ψέματα του Τσίπρα έχουν φθάσει μέχρι και τον Μάνφρεντ Βέμπερ

Μητσοτάκης : Τα ψέματα του Τσίπρα έχουν φθάσει μέχρι και τον Μάνφρεντ Βέμπερ

O Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Μάνφρεντ Βέμπερ για τη στήριξη στην Ελλάδα, καθώς από το Ζάππειο Μέγαρο ξεκίνησε απόψε την προεκλογική εκστρατεία του ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν.

Από την Ελλάδα και το Ζάππειο Μέγαρο ξεκίνησε απόψε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, ευχαριστώντας τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την στήριξη στην Ελλάδα, την οποία επιδεικνύει και μέσω της κίνησής του αυτής να επιλέξει τη χώρα μας ως αφετηρία της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Η ΝΔ και το ΕΛΚ θα πρωταγωνιστήσουν στις Ευρωεκλογές» υπογράμμισε και δήλωσε για τον Μάνφρεντ Βέμπερ: «Είμαστε δίπλα σου και σε στηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι λέει ψέματα όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά πράγματα και ειδικότερα ότι τα ψέματά του έφθασαν μέχρι και τον ίδιο τον Μάνφρεντ Βέμπερ. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ψευδώς υποστηρίζει ότι ο Βέμπερ δεν είναι φίλος της Ελλάδας, επειδή είχε ταχθεί κατά των τυχοδιωκτισμού του ΣΥΡΙΖΑ κατά το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησής του, τα παράλληλα νομίσματα που σχεδίαζε και τα capital controls που προκάλεσε.

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ είναι φίλος της Ελλάδας, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξήγησε ότι ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν τάσσεται υπέρ της φύλαξης των ελληνικών συνόρων με ευθύνη της Ευρώπης. Επίσης, σημείωσε ότι ο κ. Βέμπερ στηρίζει το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ κατά των δυσβάστακτων πρωτογενών πλεονασμάτων που έχει συμφωνήσει ο Αλέξης Τσίπρας με τους θεσμούς, ενώ υπογράμμισε ότι θα είναι στο πλευρό της Ελλάδας για το σοβαρό ζήτημα της δημιουργίας νέων θέσεων απασχόλησης.

Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ακόμη χειρότερη, οι θέσεις μας θα διαστρεβλωθούν και θα ακουστούν και άλλα πολλά ψέματα, προέβλεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι σύντομα θα αναβιώσει και το αποτρόπαιο σύνθημα: ‘Η εμείς ή αυτοί, ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν. «Αλλά εμείς θα είμαστε όχι μόνο με αυτούς που μας στηρίζουν αλλά με όλους τους Έλληνες» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην ταπείνωση που αισθάνεται ο ελληνικός λαός εξαιτίας του «εθνικού σφάλματος της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Τόνισε ότι «οι Έλληνες θα απαντήσουν «ως εδώ!» και θα δώσουν ψήφο στη ΝΔ για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα». Στις 26 Μαΐου θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης και όχι ψήφος διαμαρτυρίας, καθώς η Ελλάδα αξίζει καλύτερα μετά από τέσσερα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024