Μια μάχη με μεγάλη ιστορία, ο αγώνας μεταξύ των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και εκείνων της Προοδευτικής αναβιώνει για 52η φορά την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα. Αυτός είναι ο παλαιότερος, καθιερωμένος αγώνας βετεράνων στην Ελλάδα και θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, στις 17:00 την προσεχή Τετάρτη οι Βετεράνοι των Ερυθρόλευκων και εκείνοι της Προοδευτικής, θα παίξουν για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά και για την αναβίωση ενός θεσμού, όπως ο σπουδαίος αυτός αγώνας!

Η ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα αλλάζει, καθώς αντί για τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί, οπότε παραδοσιακά διεξαγόταν η συγκεκριμένη αναμέτρηση, φέτος θα γίνει το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Η έδρα παραμένει η ίδια και δεν είναι άλλη από το Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας (γνωστό και ως γήπεδο Νίκαιας-Κορυδαλλού), την ιστορική έδρα της Προοδευτικής!

Ο ιστορικός αγώνας, ο οποίος θα είναι ο 52ος (!) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, ενώ παράλληλα, οι Βετεράνοι των Ερυθρόλευκων θα στείλουν και πάλι μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς, στον συνάνθρωπο, όπως κάνουν πάντοτε, με όλους τους αγώνες, τους οποίους δίνουν!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr