Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός πάντα στο πλευρό της Ι.Μ. Νικαίας

Ο Ολυμπιακός πάντα στο πλευρό της Ι.Μ. Νικαίας

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι όλο το χρόνο στο πλευρό της Ι.Μ. Νίκαιας, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες σε ανθρώπους που τις χρειάζονται.

Ο Ολυμπιακός δείχνει συνεχώς το κοινωνικό του πρόσωπο και την στήριξη του στην Ι.Μ. Νίκαιας. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται όλο το χρόνο στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες σε ανθρώπους που τις χρειάζονται.

Tο πρωί της Μεγάλης Δευτέρας μάλιστα η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μαζί με την πρώην πολίστρια του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Πρόεδρο του ΟΠΑΝ και Δημοτική Σύμβουλο με τον Πειραιά Νικητή του Δημάρχου κ. Μώραλη, Σταυρούλα Αντωνάκου, έδωσαν το παρών στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, στο πλευρό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικαίας, κ.κ. Αλέξιου.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα έφθασαν. Ο Ολυμπιακός, πρωτοπόρος σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και κοινωνικής ευθύνης, πάντοτε με σεβασμό, απέναντι στον συνάνθρωπο και τις ανάγκες του, δηλώνει εκ νέου «παρών». Όραμα του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, από την πρώτη ημέρα ανάληψης της ηγεσίας του μεγαλύτερου αθλητικού Συλλόγου της χώρας μας, ήταν ΟΛΟΣ ο οργανισμός του Ολυμπιακού, να λειτουργεί ως πρότυπο, στον τομέα της προσφοράς στους συνανθρώπους μας. Και το έκανε πράξη.

Ο κ. Μαρινάκης έχει δημιουργήσει έναν μηχανισμό στήριξης, για όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι όχι μόνο τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, ή του Πάσχα, προσμένουν στη βοήθεια του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να ανακουφιστούν από τις δυσκολίες, τις οποίες βιώνουν. Και ο Θρύλος είναι ΠΑΝΤΑ εκεί! Ο κ. Μαρινάκης, άλλωστε, από το 2007 κιόλας, βοηθούσε ήδη το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, ενώ μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Ολυμπιακού, το έργο αυτό αναπτύχθηκε και χτίστηκε επάνω σε σωστές βάσεις, ώστε ο Σύλλογος να επιστρέφει διαρκώς στον κόσμο, την αγάπη την οποία λαμβάνει!

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, 22/4, η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς, κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μαζί με την Ολυμπιονίκη πρώην πολίστρια του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Πρόεδρο του ΟΠΑΝ και Δημοτική Σύμβουλο με τον Πειραιά Νικητή του Δημάρχου κ. Μώραλη, κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, έδωσαν το παρών στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, στο πλευρό του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νικαίας, κ.κ. Αλέξιου, προκειμένου να στηρίξουν εμπράκτως το -τεράστιο- έργο, το οποίο η Ι.Μ. κάνει. Όλο τον χρόνο, όχι μόνο ετούτες της Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Εκπροσωπώντας τον κ. Μαρινάκη, απευθύνθηκαν προς τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν κατακλύσει το Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Νικαίας, για να λάβουν τα αγαθά πρώτης ανάγκης, τα οποία, με την στήριξη του ηγέτη του Ολυμπιακού, η Ιερά Μητρόπολη παρέχει. Μίλησαν με λόγια αγάπης, προσθέτοντας σε αυτά τα οποία τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας, κ.κ. Αλέξιος.

«Πάσχα δεν είναι μόνο η προσφορά σε τρόφιμα, σε υλικά αγαθά, σε υλική βοήθεια. Είναι η συμμετοχή η ίδια, στο έργο της Εκκλησίας. Η πράξη, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την αγάπη και την αλληλεγγύη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, εκ νέου, θερμά, τον κ. Μαρινάκη, για όλα όσα κάνει για εμάς. Οι οικογένειες των συνανθρώπων μας, λαμβάνουν χώρα όλο τον χρόνο, καθημερινά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά. Η διάρκεια. Η συνέχεια. Ο κ. Μαρινάκης είναι πάντοτε δίπλα μας», ήταν τα λόγια του Σεβασμιώτατου.

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κα. Τσιλιγκίρη, από την πλευρά της, σημείωσε πως «εκπροσωπώντας τον κ. Μαρινάκη, τον ηγέτη του Ολυμπιακού, είμαστε εδώ, για να κάνουμε το αυτονόητο. Να σας πούμε ότι είμαστε δίπλα σας και να το δείξουμε. Να σας θυμίσουμε ότι είμαστε κοντά σας, ότι ξέρουμε τις ανάγκες σας και θέλουμε πάντοτε να είμαστε εκεί, για εσάς. Ο κ. Μαρινάκης διατρανώνει διαρκώς την ανάγκη ο Ολυμπιακός να επιστρέφει την αγάπη που λαμβάνει και με το παραπάνω. Να προσφέρει στην κοινωνία, να στηρίζει όσους έχουν ανάγκη. Για αυτό τον λόγο είμαστε πάντοτε εδώ, κοντά σας. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε».

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι σιτίζονται με τα δέματα, τα οποία διανέμει η Ι.Μ. Νικαίας, για τα οποία η στήριξη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν σταματά ποτέ. Καθημερινά, περισσότερα από 100 άτομα, μεταβαίνουν στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής και λαμβάνουν τα απαραίτητα, προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια. «Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας, πράγματι», επεσήμανε από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ, κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, για να συνεχίσει: «Βλέπουμε τόσο κόσμο εδώ και στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ένα πράγμα: Το να βοηθήσουμε, να συμπαρασταθούμε, να προσφέρουμε. Ο κ. Μαρινάκης επιθυμεί αυτό ακριβώς. Η βοήθεια να συνεχίζεται, αδιάκοπα, όλο τον χρόνο και όχι να συμβαίνει περιστασιακά, μόνο τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα ή των Χριστουγέννων. Είναι ευθύνη του και ευθύνη μας, το να στεκόμαστε στο πλευρό σας».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024