Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ένας ζωγράφος κι ένας μουσικός συνελήφθησαν για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Ένας ζωγράφος κι ένας μουσικός συνελήφθησαν για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Μαζί τους συνελήφθη και μια 40χρονη γυναίκα που λειτουργούσε σε συνεργασία με τον 67χρονο μουσικό.

Δύο άτομα που δηλώνουν καλλιτέχνες, ένας ζωγράφος 40 ετών και ένας μουσικός 67 ετών, καθώς και μια 40χρονη, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής κατηγορούμενοι για παιδική πορνογραφία.

Σημειώνεται, ότι σε αστυνομική έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί, με την παρουσία της εισαγγελέως Ανηλίκων, σε τρεις χώρους, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, με τον 40χρονο να κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 40χρονη ήταν φίλη του 67χρονου και προσέγγιζε αρχικά κυρίως ανήλικες κοπέλες σε καφετέριες και μπαρ, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και τις έπειθε ότι θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, αλλά πρώτα θα έπρεπε να κάνουν «ειδικές φωτογραφίσεις». Στη συνέχεια εμφανιζόταν και ο 67χρονος που τους μιλούσε για την… μεγάλη καριέρα που θα τις βοηθούσε να κάνουν.

Ο 40χρονος ζωγράφος λειτουργούσε με ανάλογο τρόπο, ξεχωριστά από το ζευγάρι, αλλά διαπιστώθηκε ότι μια κοπέλα είχε πέσει παράλληλα θύμα και των τριών συλληφθέντων.

Από τις αστυνομικές έρευνες στους χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μεγάλος αριθμός φωτογραφιών, φωτογραφικές μηχανές, φορητός υπολογιστής και ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα. Στην οικία του 40χρονου βρέθηκαν επιπλέον ποσότητα κάνναβης βάρους 9,1 γραμμαρίων, δύο σπαθιά, δύο ράβδοι πολεμικών τεχνών και το χρηματικό ποσό των 6.600 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024