Εκτός φυλακών θα είναι τις ημέρες του Πάσχα, και μέχρι να δικαστούν οι γνωστοί δικηγόροι, Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος. Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο ποινικολόγοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία τους για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Εκτός φυλακών θα είναι τις ημέρες του Πάσχα, και μέχρι να δικαστούν οι γνωστοί δικηγόροι, Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο ποινικολόγοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών,  ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο επιβλήθηκε εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική παρουσία δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Στον Θεόδωρο Παναγόπουλο επιβλήθηκε μόνο απαγόρευση εξόδου.

«Επειδή λείπει η έννοια του γεγονότος από αυτή την υπόθεση αλλά τα χρονικά περιθώρια που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν ασφυκτικά, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δώσουμε κι άλλα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε καμία εμπλοκή με την υπόθεση» δήλωσε ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Θρασυβουλος Κονταξής.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης οι δύο δικηγόροι χάθηκαν στις αγκαλιές των δικών τους, δεκάδων ατόμων που βρίσκονταν από το πρωί στο δικαστήριο περιμένοντας την ολοκλήρωση των απολογιών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr