Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεύθεροι με όρους Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

Ελεύθεροι με όρους Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

Εκτός φυλακών θα είναι τις ημέρες του Πάσχα, και μέχρι να δικαστούν οι γνωστοί δικηγόροι, Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος. Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο ποινικολόγοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία τους για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Εκτός φυλακών θα είναι τις ημέρες του Πάσχα, και μέχρι να δικαστούν οι γνωστοί δικηγόροι, Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο ποινικολόγοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών,  ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο επιβλήθηκε εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική παρουσία δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Στον Θεόδωρο Παναγόπουλο επιβλήθηκε μόνο απαγόρευση εξόδου.

«Επειδή λείπει η έννοια του γεγονότος από αυτή την υπόθεση αλλά τα χρονικά περιθώρια που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν ασφυκτικά, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δώσουμε κι άλλα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε καμία εμπλοκή με την υπόθεση» δήλωσε ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Θρασυβουλος Κονταξής.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης οι δύο δικηγόροι χάθηκαν στις αγκαλιές των δικών τους, δεκάδων ατόμων που βρίσκονταν από το πρωί στο δικαστήριο περιμένοντας την ολοκλήρωση των απολογιών.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024