«Η κάθε Ρενάτα να είναι καλά κι ας παίζουμε και στα τοπικά!», έγραφε το πανό που ανέβασαν στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης οι οπαδοί του Πανιωνίου στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα σε 10 λέξεις τα είπαν όλα οι Κυανέρυθροι, ή μάλλον τα πιο σπουδαία!
Παρότι η ομάδα δεν διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, μερικοί από τους φίλους της, αποφάσισαν να στρέψουν την προσοχή τους σε ένα άκρως πιο σημαντικό θέμα, επιδεικνύοντας τρομερό ήθος και ανθρωπιά.
Θυμίζουμε ότι η Ρενάτα η γνωστή φίλαθλος του Πανιωνίου βγήκε νικήτρια στην άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών