
Το «σήκωσε» και τυπικά η Παρί!
Η ισοπαλία της Λιλ με την Τουλούζ «έστεψε» και μαθηματικά πρωταθλήτρια Γαλλίας την Παρί, η οποία σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει τη Μονακό.
Τον τίτλο του πρωταθλητή στη Ligue 1 της Γαλλίας γιορτάζει και τυπικά πλέον η Παρί Σεν Ζερμέν. Η εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) της Λιλ στην έδρα της Τουλούζ «έστεψε» και μαθηματικά πρωταθλητές Γαλλίας. τους Παριζιάνους.
Κι αυτό καθώς η δεύτερη Λιλ έφτασε τους 65 βαθμούς, την ώρα που η Παρί έχει 81 με ματς λιγότερο, αυτό με τη Μονακό απόψε στις 22:00. Με δεδομένο λοιπόν ότι βρισκόμαστε στην 33η αγωνιστική και απομένουν μόλις πέντε για το φινάλε του φετινού «Μαραθωνίου», η Παρί δεν… προλαβαίνει να χάσει τον τίτλο.
Ετσι το ντέρμπι με τη Μονακό στο Παρίσι αναμένεται να εξελιχθεί σε φιέστα για την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το 8ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία της Παρί και 6ο τα τελευταία επτά χρόνια.
Τα πρωταθλήματα της Παρί: 1985–86, 1993–94, 2012–13, 2013–14, 2014–15, 2015–16, 2017–18.
Weil @losclive gegen den @ToulouseFC (0:0) patzt, feiert @TTuchelofficial seinen ersten Meistertitel mit @PSG_inside. #PSG #Ligue1 #Tuchel pic.twitter.com/a1zvRBmhcs
— Transfermarkt (@Transfermarkt) April 21, 2019
Lille’s draw means PSG are the 2018/19 Ligue 1 champions 🏆 pic.twitter.com/cLbjQveUfl
— B/R Football (@brfootball) April 21, 2019
- Τουρκία: Πόζαρε με τη σημαία του ψευδοκράτους η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο του ΟΗΕ
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη



