Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι προτεραιότητες Τζιτζικώστα ενόψει των Περιφερειακών εκλογών

Οι προτεραιότητες Τζιτζικώστα ενόψει των Περιφερειακών εκλογών

Με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών γνωστοποιεί ότι έχει δημιουργηθεί «μια επιτροπή εργασίας η οποία διερευνά νομικά τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων που είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστούν» σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις

«Δεν σχολιάζω ποτέ δημοσκοπήσεις και ούτε, φυσικά, στοιχήματα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τις επόμενες εβδομάδες οι συμπολίτες μας να ακούσουν το σημαντικό έργο που έγινε αυτά τα χρόνια στην Κεντρική Μακεδονία, τις θέσεις και τις προτάσεις όλων των συνδυασμών και του δικού μας, το σχέδιό μας για το αύριο και να συγκρίνουν, να κρίνουν και να αποφασίσουν ποιος είναι ο καταλληλότερος να είναι περιφερειάρχης» δηλώνει ο Περιφερειάρχης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών γνωστοποιεί, με συνέντευξή του στο ΑΠΕ,  ότι έχει δημιουργηθεί «μια επιτροπή εργασίας η οποία διερευνά νομικά τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων που είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστούν» σε ό,τι αφορά τις επιχειρήσεις.

Σε όσους τον ταυτίζουν με τη διοίκηση Ψωμιάδη απαντά ότι «μάλλον έχουν ξεχάσει την ιστορία ή, χειρότερα, αγνοούν την ιστορία» ενώ με αφορμή την κριτική που δέχεται περί επικοινωνιακής εκμετάλλευσης των ευρωπαϊκών έργων επισημαίνει πως η Περιφέρεια είναι εκείνη που υλοποιεί αποτελεσματικά όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τα έργα, γεγονός που αναγνωρίζεται από μια σειρά από θεσμικούς φορείς αλλά και από υπουργούς της ελληνικής κυβέρνησης.

Στις προτεραιότητές του για το μέλλον περιλαμβάνει τη συνέχιση και ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής, του κοινωνικού έργου που γίνεται στην Περιφέρεια και τη δημιουργία του πυλώνα της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών. Δηλώνει «υπέρ των συνεργασιών, αλλά όταν αυτές καλλιεργούνται, όχι όταν επιβάλλονται» και υπενθυμίζει ότι «η Αλληλεγγύη είναι μια πραγματικά αυτοδιοικητική και αυθεντικά υπερκομματική περιφερειακή παράταξη».

Στο ερώτημα, τέλος, αν θα άλλαζε κάτι από όσα έκανε μέχρι σήμερα, απαντά: «κάναμε καλά τη δουλειά μας, κάτι που αποτυπώνεται και στις πρωτιές που έχουμε κατακτήσει». Διευκρινίζει, παράλληλα, πως αυτό δεν σημαίνει ότι «δεν υπήρξαν καθυστερήσεις σε κάποια θέματα ή δεν έγιναν και λάθη».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024